Midden in het dorp staat deze leuke en lekker ruime hoekwoning met aangebouwde berging en carport. De woning is in de loop der jaren continu gemoderniseerd waaronder de keuken, de badkamer en het toilet. Het huis beschikt over drie slaapkamers en op de tweede verdieping is er nog ruimte voor een vierde slaapkamer.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1978
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 118 m2
Perceeloppervlakte 203 m2
Inhoud 394 m3
Energielabel Energielabel C

Op de royale oprit met carport kunnen twee auto’s staan. De ligging tegenover een gemeenteplantsoen en dichtbij diverse winkels en zorgvoorzieningen is ideaal. De totale perceelgrootte is 203 m². Deze hoekwoning is gebouwd in 1978, heeft een inhoud van ca. 394 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 118 m², de externe bergruimte bedraagt ca. 16 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is 19 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree met meterkast. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een fraaie parketvloer en een vaste kast. Open keuken met fraaie inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Halletje met toegang naar het toilet met wandcloset en fonteintje. Praktische bijkeuken met vaste kast en aansluiting voor de wasmachine.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast. Twee slaapkamers waarvan één royale slaapkamer (vroeger 2) met toegang tot balkon. De strakke badkamer is voorzien van een douche, wandcloset, wastafel met wastafelmeubel en elektrische vloerverwarming.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken ruime overloop met cv opstelling en mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer, derde slaapkamer. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– De woning wordt verwarmd middels een Nefit HR combiketel (bouwjaar 2009).
– De begane grondvloer is grotendeels geïsoleerd met Tonzon folie. De bodem is afgedekt met bodemfolie, eveneens van Tonzon.
– Voorzien van vrijstaande berging met carport.
– De spouwmuren zijn in 2014 nageïsoleerd.
– Gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De kunststof kozijnen beschikken daarnaast ook over horren.
– Voorzien van, deels elektrische, rolluiken.
– De verzorgde achtertuin is geheel omsloten achterom bereikbaar en gelegen op het zuiden.
– De woning is heerlijk centraal gelegen tegenover een plantsoentje met voldoende parkeergelegenheid rondom en diverse voorzieningen zoals huisarts, apotheek, tandarts en winkels op loopafstand. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten