Leuke, instapklare tussenwoning gelegen aan een pleintje zonder doorgaand verkeer! Deze goed onderhouden tussenwoning met vier slaapkamers is de afgelopen jaren gemoderniseerd. De tuin beschikt over een fraaie, in Douglas hout uitgevoerde, terrasoverkapping.

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 116 m2
Perceeloppervlakte 140 m2
Inhoud 384 m3
Energielabel Energielabel B

Een heerlijke plek om op zomerse dagen gezellig te zitten. De perceeloppervlakte is 140 m². Deze woning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van 384 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 116 m². De gebouwgebonden buitenruimte is ca. 12 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal met trapopgang en een recent vernieuwd toilet (2022) met wandcloset en fonteintje. De ruime woonkamer is strak afgewerkt en voorzien van twee vaste wandmeubels. Aan de achterzijde bieden openslaande tuindeuren toegang tot het terras. De open keuken is compleet met een moderne inbouwkeuken, inclusief close-in boiler, inductiekookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap, en biedt tevens een handige vaste kast voor extra opbergruimte. De praktische bijkeuken beschikt over een aansluiting voor de wasmachine en droger.

1e Verdieping:
De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een ruime kastenwand. De moderne badkamer (2022) is voorzien van een wandcloset, inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, elektrische vloerverwarming, elektrische designradiator en mechanische ventilatie voor optimaal comfort.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken overloop en extra slaapkamer met een dakraam (2020). De kenmerken zijn:
– Energielabel B.
– Verwarmd middels een Nefit CV-ketel (bouwjaar 2023).
– De meterkast is vernieuwd in 2020/2021.
– Voorzien van houten kozijnen met HR++ isolerende beglazing.
– Het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
– De begane grond is voorzien van een houten vloer met vloerverwarming ter plaatse van de woonkamer, keuken, hal en bijkeuken.
– De keukenapparatuur is in 2023 vervangen.
– Er zijn 9 zonnepanelen gerealiseerd in 2020.
– De elektrische rolluiken zijn recent geplaatst.
– De platte daken zijn vernieuwd en geïsoleerd in 2022 (bijkeuken en overkapping).
– De tuin op het zuiden is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt een heerlijk terras met een overkapping.
– Het huis is gelegen aan de rand van Neede aan een rustig pleintje zonder doorgaand verkeer. Een heerlijke plek om te wonen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten