Dichtbij het centrum van Neede gelegen 2-onder-1-kapwoning voor kandidaten die graag klussen en kansen zien om deze leuke woning naar eigen inzicht op te knappen. De perceeloppervlakte is 209 m². Deze woning is gebouwd in 1905, heeft een inhoud van 347 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 99 m².

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1905
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 99 m2
Perceeloppervlakte 209 m2
Inhoud 347 m3
Energielabel Energielabel G

De gebouw gebonden buitenruimte is ca. 30 m² en de externe bergruimte is ca. 22 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en een toilet met fonteintje, royale woonkamer met aansluiting voor een gaskachel, woonkeuken voorzien van een inbouwkeuken met een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en combimagnetron, praktische bijkeuken met aansluiting voor een wasmachine en wasdroger. Vanuit de keuken te bereiken badkamer met een inloopdouche, een wastafelmeubel en een ligbad.

1e Verdieping:
Overloop en drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer toegang biedt tot het platte dak. De kenmerken zijn:
– Energielabel G.
– De woonkamer wordt verwarmd middels een gaskachel.
– Elektrische vloerverwarming ter plaatse van de keuken en badkamer.
– Warm water middels een Vaillant geiser.
– De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
– Van het huis is een bouwtechnisch rapport opgesteld. Dit rapport is in te zien via de woningwebsite. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten