TE HUUR PER DIRECT BESCHIKBAAR: In het centrum van Neede gelegen royaal appartement op de eerste verdieping met groot dakterras (ca. 60 m2) en gedeeltelijke berging op de begane grond. * Huurperiode: maximaal 2 jaar, minimaal 1 jaar (onbepaalde tijd bespreekbaar). * De huurprijs ad. € 1.250,00 per maand, exclusief gas, water en elektra * Er dient een waarborgsom betaald te worden van 1x de maandhuur. * Indien u interesse heeft voor deze woning verzoeken wij u vriendelijk het huurformulier op onze site (te vinden onder "onze aanpak" en vervolgens button "huurformulier). Het huurformulier kunt u mailen naar: huur@scheersroes.nl. Na ontvangst van het huurformulier kan er een bezichtigingsaanvraag gepland worden.

Appartement
Bouwjaar 1930
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 111 m2
Inhoud 398 m3
Energielabel Energielabel A

Indeling appartement:
1e verdieping: ruime entree met trapopgang, drie slaap-/werkkamers, ruime woonkamer met ensuite deuren, inbouwhaard en middels openslaande tuindeuren te bereiken ruim dakterras, woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van 4-pits keramische kookplaat – vaatwasser – koelkast – oven, badkamer met toilet – inloopdouche – wastafelmeubel. Bijzonderheden:
Woonoppervlakte ca. 111 m2. Gebouwgebonden buitenruimte (dakterras) ca. 60 m2
Verwarmd middels HR combiketel. Gezamenlijke binnentuin op de begane grond. Gezamenlijke berging op de begane grond. Service kosten zijn in de huurprijs inbegrepen. Energielabel A. Het appartement is grotendeels voorzien van een nette laminaatvloer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het appartement. Het appartement kenmerkt zich door zijn centrale ligging met vele voorzieningen op loopafstand.

Vergelijkbare objecten