Aan een rustige straat in Beltrum gelegen, ruime twee onder één kap woning met garage, carport en royale oprit. Maar dat is niet alles wat deze woning te bieden heeft. Daarnaast is er een diepe zonnige achtertuin aanwezig met een overdekt terras.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1966
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 108 m2
Perceeloppervlakte 448 m2
Inhoud 504 m3
Energielabel Energielabel C

De royale garage is geschikt voor diverse doeleinden waaronder het uitoefenen van een hobby aan huis of praktijk-/werkruimte aan huis. De perceeloppervlakte is 448 m². Deze woning is gebouwd in 1966, heeft een inhoud van 504 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 108 m². De overige inpandige ruimte is ca. 35 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 33 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, toegang tot de kelder, vaste kast en toilet met wandcloset. Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en zicht op de diepe achtertuin. Middels een tuindeur is er toegang tot het aangename overdekte terras. De vanuit de woonkamer te bereiken dichte keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken in een U-vorm met inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. De inpandig te bereiken garage/schuur/berging is extra breed en is perfect voor een hobbyist of klusser. Er is zowel toegang aan de voor- zij- als achterzijde. De garage is voorzien van water, elektra, wasmachine-aansluiting en lichtkoepel.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met vaste kasten en alle slaapkamers hebben toegang tot een loggia/balkon. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad en wastafel. Er is een separaat toilet.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Vaillant CV-ketel (bouwjaar 2013).
– De garage is zowel aan de voorzijde als achterzijde voorzien van dubbele garagedeuren en een loopdeur.
– De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met op de begane grond HR+++ beglazing (2022). De 1e verdieping is voorzien van HR++ beglazing.
– Keuken met vloerverwarming.
– Voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk muurisolatie en gedeeltelijk vloerisolatie.
– De woning beschikt over mechanische ventilatie.
– De oprit met carport zorgt voor meerdere parkeermogelijkheden op eigen terrein.
– De diepe achtertuin is aangelegd met sierbestrating, een terras en diverse borders. De achtertuin is op het zuidwesten gesitueerd.
– Beltrum is een gewild dorp met een actief verenigingsleven en heeft veel activiteiten voor jong en oud. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten