Ontdek dit knusse tweekamerappartement op de eerste verdieping, gunstig gelegen in het karakteristieke centrum van Groenlo. Met een handige berging in het souterrain heb je genoeg ruimte voor al je spullen. En als extra bonus ligt het vlakbij de prachtige Groenlose gracht, ideaal voor rustige wandelingen langs het water.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 1978
Aantal slaapkamers 1
Aantal kamers 2
Woonoppervlakte 41 m2
Inhoud 138 m3
Energielabel Energielabel E

Hier vind je niet alleen een plek om te wonen, maar ook een centrale omgeving om van te genieten. Het appartement is gebouwd in 1978, heeft een inhoud van ca. 138 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 41 m². De gebouwgebonden buitenruimte is ca. 5 m² en de externe bergruimte is ca. 4 m². De indeling is als volgt:

Appartement:
Stap binnen in dit appartement en kom in de hal met toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Er is een open keuken met een aansluiting voor de wasmachine en een praktische bijkeuken voor extra opbergruimte. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer is de slaapkamer te bereiken. De kenmerken van het appartement zijn:
– Energielabel E.
– De woning wordt verwarmd middels blokverwarming.
– Warm water middels een Daalderop Boiler.
– De servicekosten zijn € 218,32 per maand. Hierbij inbegrepen zijn o.a. een voorschot op de stookkosten en het waterverbruik, een bijdrage in het algemene onderhoud en de opstalverzekering.
– Lift aanwezig
– Er is openbare parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
– De woning wordt opgeleverd zoals deze ten tijde van de bezichtiging is getoond. Derhalve is er geen lijst van zaken opgesteld. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten