Gelegen in een woonwijk aan een rustige straat staat deze nette tussenwoning met vrijstaande berging. De voorzijde biedt uitzicht over een groen plantsoen. De perceeloppervlakte is 126 m².

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 1965
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 72 m2
Perceeloppervlakte 126 m2
Inhoud 273 m3
Energielabel Energielabel D

Deze woning is gebouwd in 1965, heeft een inhoud van 273 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 72 m². De gebouwgebonden buitenruimte is ca. 1 m² en de externe bergruimte is ca. 10 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met toilet en een praktische kelderkast voor extra proviand. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen. De vloer is bedekt met een eiken vloer. De dichte keuken is voorzien van een inbouwkeuken met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot het terras.

1e Verdieping:
Overloop met drie slaapkamers. Twee van deze slaapkamers zijn uitgerust met vaste kasten, wat zorgt voor extra opbergruimte. De badkamer is voorzien van een douche, wandcloset, wastafelmeubel en designradiator.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken zijn:
– Energielabel D.
– Verwarmd middels een Nefit CV-ketel.
– Houten kozijnen met isolerende beglazing op de begane grond.
– De achtergevel is op de begane grond voorzien van een rolluik en op de 1e verdieping van een screen.
– De zonnige tuin is aangelegd met sierbestrating en voorzien van een terras en borders.
– Tevens is de tuin via de achterzijde te bereiken.
– Er is een vrijstaande stenen schuur met verwarming en een aansluiting voor de wasmachine.
– In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeermogelijkheden.
– Gelegen nabij het centrum van Groenlo met de karakteristieke stadsgracht en alle voorzieningen, zoals winkels en scholen, binnen handbereik. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten