Welkom nabij het centrum van Eibergen aan de Kerkstraat 27 waar charme en moderniteit in harmonie samengaan. Het karakter kenmerkt zich al aan de voorzijde van de woning met de tijdloze glas-in-lood ramen. De huidige bewoners hebben de woning de afgelopen jaren gemoderniseerd met behoud van charme en stijl.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1934
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 111 m2
Perceeloppervlakte 242 m2
Inhoud 448 m3
Energielabel Energielabel C

Tevens is de zonnige tuin met meerdere terrassen, borders, sfeervolle stenen berging en terrasoverkapping recent vernieuwd. De perceelgrootte bedraagt 242 m2. Deze twee-onder-één kap woning is gebouwd in 1934, heeft een inhoud van ca. 448 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 111 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt 9 m2 en de externe bergruimte bedraagt 15 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Sfeervol entree voorzien van estriken vloer welke tevens is doorgevoerd in het toilet. Bijkeuken met wasmachine aansluiting, uitstort gootsteen en stookruimte. Woonkamer voorzien van stijlvolle houten vloer, tuindeuren en houtkachel. In 2020 is de keuken vernieuwd en vervangen door een kwaliteitskeuken met Beda lades en steigerhouten fronten. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: Quooker, koelkast, inductiefornuis + oven, afzuigkap combimagnetron en vaatwasser. Tot slot is ook de keuken voorzien van de charmante estriken vloer en geeft deze toegang tot de diepe, besloten tuin.

1e Verdieping:
Met vaste trap te bereiken overloop, 3 slaapkamers waarvan één voorzien van inloopkast, gemoderniseerde badkamer (2020) met inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel, spiegel met ingebouwde led verlichting en designradiator.

2e Verdieping:
Met vlizotrap te bereiken zolder voor extra opslagruimte. De kenmerken van de woning zijn:
– De woning wordt centraal verwarmd middels een Remeha Calenta CV (bouwjaar 2020).
– Voorzien van dakisolatie en (deels hard)houten kozijnen met HR++ beglazing.
– In 2021/2022 zijn de voor- en achterzijde van de woning geschilderd.
– Binnenkant van de woning is in 2020 geschilderd. Alle kozijnen incl. de bovenverdieping (balken en plafonds boven) zijn geschilderd.
– De radiatoren, badkamer, keuken en bijkeuken zijn in 2020 gemoderniseerd.
– In 2021 is er een airco geplaatst welke met een app te bedienen is.
– De meterkast is volledig vernieuwd.
– In 2021 is de gehele tuin vernieuwd.
– De gehele woning is opnieuw gestuukt.
– In 2023 zijn er 14 zonnepanelen geplaatst.
– Energielabel C (afgegeven voor 2021 en vòòr het plaatsen van HR++ glas en 14 zonnepanelen.)
– Eibergen is een levendig dorp met diverse voorzieningen die zich bevinden op loopafstand van de woning. Het gezellige centrum beschikt over diverse horeca gelegenheden en winkels. Daarnaast beschikt Eibergen over een schitterend buitengebied waar het heerlijk is om te fietsen of (hard) te lopen. Het nabij gelegen Enschede is via de nieuwe N18 binnen 20 minuten bereikbaar. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten