Vacature Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed (BOG-taxateur)

Scheers Roes Makelaars en Taxateurs richt zich op zowel aan- en verkoop van onroerend goed als op woning- én bedrijfstaxaties. Met name bedrijfstaxaties bevat een breed vakgebied dat door ons in Oost-Nederland wordt uitgevoerd. Wij zoeken een Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed, die geregistreerd is als Register Taxateur bij het NRVT, of dat op korte termijn kan zijn. Met 5 bedrijfstaxateurs in ons team maak je deel uit van een vakkundig team waarbinnen je meerwaarde kunt bieden of kunt groeien als aankomend bedrijfstaxateur. Je gaat commercieel vastgoed taxeren en bent verantwoordelijk voor het gehele taxatieproces van eerste contact tot definitieve rapportage. Je voert taxaties uit volgens de regels van het NRVT, waarbij kwaliteit voor gaat op kwantiteit. Je houdt er van om jezelf uit te dagen en je steeds verder te ontwikkelen in het vakgebied. Naast bedrijfstaxaties ben je flexibel inzetbaar voor woningtaxaties en als woningmakelaar.

Profieleigenschappen:

 • Je bent (bijna) geregistreerd als BOG-taxateur en Taxateur Wonen bij NRVT
 • Je bent een teamplayer met een sociale instelling met oog voor de menselijke factor binnen het team en richting onze opdrachtgevers
 • Je beschikt over uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een flexibele instelling m.b.t. mobiliteit, kantoortijden
 • Je bent woonachtig in de Achterhoek/Twente

Je bezit de volgende kwaliteiten:

 • Ethisch en integer handelen
 • Het kunnen onderkennen en analyseren van complexe vraagstukken, welke je op tactische, strategische en creatieve wijze oplost
 • Sterke analytische- en onderzoeksvaardigheden en kritisch inzicht
 • Flexibel, stressbestendig, accuraat

Wij bieden:

 • Een no-nonsense en gezellige werkomgeving met sociale en betrokken collega’s
 • Veel zelfstandigheid met ruimte voor persoonlijke inbreng
 • Een passend salaris op basis van kennis en ervaring

Interesse?

Heb je interesse of vragen over in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Arjan Nijland, mail: a.nijland@scheersroes.nl. Heb je vragen over deze functie, schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen: Tel: 0544-46 14 32.

Meer informatie over Scheers Roes Makelaars en Taxateurs vindt u op www.scheersroes.nl