Alle faciliteiten in mijn buurt in één oogopslag

Scheers Roes Makelaars gaat verder dan alleen het verkopen van de woning. Wij informeren kopers ook over de woonomgeving. Want wij willen dat iedereen fijn woont in de Achterhoek. Daar is meer voor nodig dan een dak boven uw hoofd. Een omgeving waarin u zich thuis voelt, zijn daarvoor minstens zo belangrijk. Daarom brengen we per woning ook de belangrijkste omgevingsfactoren in beeld, via de buurtstatistieken.  

De buurtstatistieken van uw woning
Het is mogelijk om via Google Maps of de standaard kaarten applicatie op uw smartphone te zoeken naar bijvoorbeeld hotels en restaurants in de buurt. Echter is dit niet altijd voldoende wanneer u meer wilt weten over de buurt van uw toekomstige droomhuis. Via de persoonlijke woningwebsites van Scheers Roes Makelaars kunt u daarom snel en eenvoudig alle faciliteiten in de buurt of van een bepaalde koopwoning bekijken.

De applicatie bundelt alle faciliteiten samen van de verschillende kaarten en locatie applicaties en heeft hierdoor een grote database. U kunt verschillende faciliteiten opzoeken zoals: restaurants, supermarkten, horeca, bank of openbaar vervoer. Het is zelfs mogelijk om de gemiddelde leeftijd van uw buurt te bekijken. Bekijk bijvoorbeeld ook alvast de loopafstand tot de huisarts, school of kinderdagverblijf.

Neem via deze link een kijkje in Eibergen.

Zo werken wij aan Fijn wonen in de Achterhoek!