Start verkoop 10 levensbestendige woningen Oldenhuis

Het is zover; woensdag 9 december gaan de 10 levensloopbestendige woningen op Oldenhuis in de verkoop.

Wonen op Oldenhuis

U woont hier aan een mooi park en in het uitloopgebied van de Grolsche Weide. Een prachtige omgeving die uitnodigt tot een heerlijke wandeling, een rondje joggen of een prachtige fietstocht in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving bestaat uit bossen en natuurgebieden, afgewisseld met open velden en slingerende beekjes.  De ruim opgezette levensloopbestendige woningen zijn op de begane grond voorzien van een slaapkamer, een badkamer en separaat toilet. Zo woont u nu én in de toekomst comfortabel. De levensloopbestendige woningen staan aan twee gemeenschappelijke tuintjes. Als bewoner kunt u dus, samen met uw buren, gezamenlijk invulling geven aan deze tuintjes. Gezellig!

Digitale start verkoop!

De levensloopbestendige woningen van het nieuwbouwproject Oldenhuis gaan in verkoop en wel op woensdag 9 december. In verband met de coronamaatregelen, verloopt de start verkoop volledig digitaal. Op woensdag 9 december om 20.00 uur staan alle definitieve prijzen en verkoopdocumentatie, zoals prijslijst, verkoopbrochure, verkooptekening online. 

De verkoop gaat per inschrijving.

U kunt zich digitaal inschrijven via www.oldenhuisgroenlo.nl op één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. De inschrijfperiode sluit woensdag 16 december om 17.00 uur. Daarna worden de woningen worden toegewezen. Scheers & Roes Makelaars neemt uiterlijk in week 52 contact hierover met u op. 

LET OP: Ook als u al bent ingeschreven als belangstellende voor het project, is dit nog geen concrete inschrijving op de woning van uw voorkeur. 

Meer weten over project Oldenhuis, kijk dan op de website www.oldenhuisgroenlo.nl of neem contact met ons op.