Achterhoekse Nieuwbouwexperts

Vraaggestuurde nieuwbouw voor een stabiele woningmarkt

De Achterhoek nieuwbouwexperts van Scheers Roes zetten zich in voor een structureel gezonde woningmarkt. Een belangrijke pijler is nieuwbouw van koop- of huurwoningen. Voor stabiliteit op de lange termijn is het essentieel dat er nu weloverwogen gebouwd wordt, zodat er ook gebouwd wordt waar behoefte aan is. Daarbij helpen wij als Achterhoekse nieuwbouwexperts. Hierin treden we op als schakel tussen de ontwikkelaar en woningzoekers. Daarbij maken wij de vertaalslag van woonwensen naar succesvolle woonproducten. In samenwerking met ons ontwikkelt u vraag gestuurd, zodat we samen bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de woningmarkt.

Verzekerd van kwaliteit

Als Achterhoekse nieuwbouwexpertst zijn wij kennispartner tijdens de ontwikkeling en afzet van vele woonprojecten. Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen het ontwikkelproces. We werken nauw samen met ontwikkelaars gedurende het gehele traject. We geven gedegen advies tijdens de planfase, verzorgen de marketing rondom de project en zorgen ervoor dat het verkoop- of verhuurproces goed en efficiënt verloopt. We hebben hierin aantoonbare praktijkervaring.

Enkele voorbeelden:

  • Brouwhuizen – Op de oude locatie van de Grolsch fabriek in Groenlo wordt een nieuwbouwwijk gebouwd. Een groot deel van de wijk is al gerealiseerd. De wijk bestaat uit rijwoningen, twee-onder-een kappers en vrijstaande woningen. De wijk is ruim opgezet en ligt dichtbij het centrum van Groenlo. Bekijk video hier
  • Oldenhuis – De Oldenhuis wordt een gevarieerd woongebied met een gedifferentieerd woonaanbod. Starters, senioren en gezinnen wonen hier gemoedelijk naast elkaar. Ook is er ruimte voor particuliere, collectieve initiatieven. De wijk is ruim opgezet en wordt in meerdere fasen ontwikkeld. De Oldenhuis wordt een duurzame wijk die uniek is voor Groenlo en omgeving. De wijk wordt volledig gasloos. De elektriciteit is afkomstig uit een zonnepanelen-weide.
  • Wellink – Zwolle is een buurtschap in Oost Gelre. Het wordt ook wel Zwolle bi-j Grolle genoemd om onderscheid te maken met de stad Zwolle. Het plan Nieuw Wellink geeft ruimte voor 7 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-een kap woningen en 4 eengezinswoningen.
  • Op de Bleek – Op de Bleek is een nieuwe wijk in Eibergen waar ruim 200 woningen zijn gebouwd. Een mix van onder andere rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen, vrijstaande huizen en appartementen. Een gevarieerde buurt met een grote diversiteit aan bewoners.
  • Plan Maalderij Rietmolen, in het hart van Rietmolen zijn zes startersappartementen en vier semi-bungalows gerealiseerd. Een aanwinst voor deze levendige kern.
  • Op de locatie van het voormalige café ’t Haantje, lange tijd een begrip in Neede en omgeving, worden 9 woningen gerealiseerd. Twee onder één kap in verschillende prijsklassen een vrijstaande woning.

In 4 stappen naar een optimaal rendement

Wij werken in een aantal fases aan een optimale ontwikkeling en afzet van het nieuwbouwproject.

Advisering

Wij zijn dé kenner van de woonwensen van lokale woningzoekers en van de behoefte van de markt met betrekking tot de uitbreiding van de woningvoorraad. We hebben de beschikking over veel data en helpen de plannen door de inzet van die data te optimaliseren. We geven onder andere advies over de doelgroep, architectuur en de verkoopprijs. Daarnaast geven wij advies over promotie en marketing. We zijn bovendien inzetbaar voor nieuwbouwtaxaties.

Verkoopvoorbereiding

We hebben een groot netwerk aan websites waarbinnen uw nieuwbouwproject aangeboden kan worden. Zowel landelijk, als regionaal, als lokaal. Zo leveren we met Funda nieuwbouw een belangrijke tool en bereiken we ook veel woningzoekers met een speciale projectwebsite die door Scheers Roes Makelaars per nieuwbouwproject kan worden gemaakt. Dit combineren we met de inzet van social media. Ook hebben we met ons kantoor een breed eigen netwerk van belangstellenden, die we in een vroege fase gericht en persoonlijk interesseren voor het project.

Verkoop/Verhuur

In de afzetfase voeren we verkoop- of verhuurgesprekken en verwerken wij inschrijvingen en opties van belangstellenden voor het project. Indien nodig verzorgen we een loting. De status van woningen en de inschrijvingen houden we adequaat voor bij. De ontwikkelaar en de koper of huurder ontvangen in deze fase regelmatig een rapportage over de voortgang van het verkoop- of verhuurproces.

After sales

Na aankoop van een nieuwbouwwoning, begeleiden we de kopers bij het maken van hun definitieve woningplattegrond en bespreken we bijvoorbeeld meerwerklijst of andere wensen. We informeren de kopers over de voortgang van de bouw.

Wij zijn u graag van dienst

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Scheers Roes Makelaars is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.