IN 2024/2025 VOLLEDIG GERENOVEERD! Wilt u wonen in het karakteristieke stadscentrum van Groenlo? Ontdek het comfort van dit unieke appartement, gelegen op een toplocatie te midden van historische bezienswaardigheden en het gezellige stadscentrum.

Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 99 m2
Perceeloppervlakte 543 m2
Inhoud 299 m3
Energielabel Energielabel A

Het bestaande gebouw is omstreeks 1960 gebouwd en wordt in 2024/2025 volledig getransformeerd naar een appartementengebouw met drie moderne appartementen. Het appartement aan de Nieuwstad 7 en 7a zijn gesitueerd op de begane grond en het appartement aan de Nieuwstad 7b is gesitueerd op de 1e verdieping en met de trap voorzien van granieten treden te bereiken. De appartementen beschikken allen over buitenruimte middels terras of dakterras en één eigen parkeerplaats aan de achterzijde. Alle appartementen zijn luxe uitgevoerd en hebben een plafondhoogte van 2,8 meter. De binnenmuren worden wit gesaust. De woonoppervlakte van appartement 2 aan de Nieuwstad 7a te Groenlo is 99 m² en de inhoud van het appartement is 299 m³. De oppervlakte van de berging is 7 m². De woonkamer/keuken is gesitueerd op het terras. De verwachting is dat de appartementen eind 2024/begin 2025 opgeleverd zullen worden. Het appartement wordt verwarmd middels een CV-ketel. Daarnaast wordt het gebouw volledig geïsoleerd volgens de huidige bouwnormen waaronder: muur-, vloer- en dakisolatie. De kozijnen worden in kunststof met houtnerf uitgevoerd en beschikken over triple beglazing. Het appartement is voorzien van vloerverwarming. De appartementen zijn voorzien van luxe binnendeuren. Het appartement aan de Nieuwstad 7a te Groenlo is gesitueerd op de begane grond en beschikt over een berging (voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen) op de begane grond aan de achterzijde en één eigen parkeerplaats. Naast een eigen parkeerplaats bestaat de mogelijkheid om een ontheffing voor de blauwe zone aan te vragen en in de openbare ruimte te parkeren. Het wettelijke energielabel is op dit moment F, maar na de verbouwing zal het label een A of hoger worden. De indeling is als volgt:

Indeling appartement 2 (Nieuwstad 7a):
Hal/entree met toilet. Woonkamer met veel lichtinval en toegang tot het terras. Tevens is vanuit de woonkamer de praktische berging te bereiken. De twee comfortabele slaapkamers zijn gesitueerd aan de gang. De badkamer is uitgerust met luxe sanitair waaronder een douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Het appartement beschikt over lage drempels. Koopsom: € 420.000 kosten koper. Bent u als woningzoekende geïnteresseerd geraakt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Scheers Roes Makelaars. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten