Heerlijke, goed onderhouden en instapklare twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde carport, fraai aangelegde tuin en een prachtig stenen tuinhuis met terrasoverkapping. Het huis is gelegen in een fijne woonomgeving aan de rand van Eibergen. De perceeloppervlakte is 219 m².

Bekijk de huispagina van deze woning
Geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1990
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 114 m2
Perceeloppervlakte 219 m2
Inhoud 424 m3
Energielabel Energielabel C

Deze woning is gebouwd in 1990, heeft een inhoud van 424 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 114 m². De gebouwgebonden buitenruimte bedraagt ca. 20 m². De externe bergruimte bedraagt ca. 8 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toilet met wandcloset en fonteintje. Tuingerichte woonkamer met vaste kast onder de trap en een open keuken welke voorzien is van een fraaie inbouwkeuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-viescombinatie, vaatwasser en combi-oven. De keuken is tevens voorzien van een natuursteen blad. Vanuit de woonkamer is de bijkeuken bereikbaar. Deze ruimte is netjes betegeld en beschikt over een keukenblok met spoelbak, praktisch werkblad, bovenkasten en aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, waarvan twee met vaste kasten. Gemoderniseerde badkamer met een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, wandcloset, designradiator en vloerverwarming.

2e Verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de zolderruimte met twee dakramen, ideaal als extra slaapkamer of hobbyruimte. De CV-opstelling is netjes weggewerkt in een vaste kast. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Nefit CV-ketel (bouwjaar 2005).
– Volledig geïsoleerd.
– Voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing (m.u.v. toilet).
– De ouderslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kastenwand, airconditioning en elektrisch bedienbare rolluiken.
– Ruime zolder met mogelijkheid voor het realiseren van een vierde slaapkamer.
– Garage/bijkeuken met keukenblok en aansluiting voor de wasmachine en droger.
– De carport met oprit zorgt voor parkeergelegenheid op eigen terrein.
– De achtertuin op het zuidoosten is fraai aangelegd en heeft een prachtig tuinhuis annex overkapping. De tuin beschikt over een automatisch sproeisysteem dat te bedienen valt vanuit de meterkast. Tevens is de tuin voorzien van buitenverlichting.
– Het tuinhuis is volledig geïsoleerd en voorzien van een vaste kastenwand en een keukenblok met spoelbak. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten