Ontdek deze hoekwoning met garage, gelegen op een fijne locatie in de kindvriendelijke woonwijk ’t Simmelink. Deze woning kenmerkt zich door z'n vrije ligging aan de achterzijde met een tuin op het zuiden. Perfect om van de zon te genieten.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1980
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 118 m2
Perceeloppervlakte 186 m2
Inhoud 477 m3
Energielabel Energielabel C

Daarnaast beschikt de woning over een aangebouwde garage die via de bijkeuken binnendoor te bereiken is. De perceeloppervlakte is 186 m². Deze woning is gebouwd in 1980, heeft een inhoud van 477 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 118 m². De overige inpandige ruimte is ca. 20 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, trapkast en toilet met fonteintje. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en voorzien van een inbouwkeuken met een koelkast, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde en biedt een uitzicht over de tuin. De bijkeuken is royaal en praktisch, met een uitstortgootsteen en wasmachine-aansluiting. Vanuit de bijkeuken is de garage bereikbaar.

1e Verdieping:
Overloop met drie slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafelmeubel, wandcloset en mechanische ventilatie.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken royale zolderruimte met een vierde slaapkamer. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Remeha HR-ketel (bouwjaar 2018).
– Voorzien van dakisolatie.
– Houten kozijnen met gedeeltelijk isolerende beglazing.
– In 2023 is de woonkamer voorzien van een mooie PVC vloer.
– De schutting aan de achterzijde is in 2022 gerealiseerd.
– Voorzien van een royale garage van 3m x 6,5m.
– Voldoende parkeer gelegenheid voor de deur.
– De achtertuin is gelegen op het zuiden, geheel omsloten en biedt veel privacy. Daarnaast is de tuin via een pad aan de achterzijde toegankelijk.
– Lekker vrij gelegen aan de rand van de woonwijk met scholen, basis en voortgezet onderwijs en openbaar vervoer op loopafstand. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten