Wilt u wonen in het centrum van Eibergen mét een prachtig uitzicht? Dit luxe nieuwe appartement brengt het allemaal samen! Bent u ook zo benieuwd?

Appartement
Bouwjaar 2024
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 67 m2
Perceeloppervlakte 465 m2
Inhoud 201 m3

Neem dan contact op met ons kantoor. Het gebouw zal getransformeerd worden naar een appartementengebouw met vier appartementen. De hoofdentree zal gehandhaafd blijven op de bestaande plek. Vanuit hier zijn de appartementen op de verdiepingen als ook één appartement op de begane grond te bereiken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee appartementen en op de tweede verdieping bevindt zich één appartement. Deze appartementen beschikken allen over buitenruimte middels terras of balkon/dakterras. De woonoppervlakte van het appartement Grotestraat 37c te Eibergen is 67 m² en de inhoud van het appartement is 201 m³. Het appartementsgebouw beschikt over een lift, de woningen zijn gelijkvloers, waardoor een levensloopbestendigheid gewaarborgd is. De buitenbergingen zijn gelegen aan de achterzijde. Het gebouw zal gasloos opgeleverd worden: verwarmen en of koelen gebeurt middels een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Het dak wordt voorzien van zonnepanelen en elk appartement beschikt over 4 zonnepanelen. Naar verwachting zijn de appartementen 3e kwartaal 2024 klaar. Het appartement aan de Grotestraat 37c te Eibergen is gesitueerd op de 2e verdieping en beschikt over een berging. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Centrale entree met trappenhuis en lift. Tevens is vanuit de entree de gezamenlijke tuin te bereiken, waar aan de achterzijde de bergingen worden gerealiseerd. Indeling appartement:
Hal/entree met toilet. Woonkamer met veel lichtinval en toegang tot de eetkamer. De eetkamer biedt toegang tot het dakterras, één slaapkamer en de berging. De tweede slaapkamer is vanuit de hal te bereiken. Badkamer met douche en wastafel. Bent u als woningzoekende geïnteresseerd geraakt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Scheers Roes Makelaar

Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten