Ontdek deze ruime HOEKWONING met maar liefst vijf slaapkamers, gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum van Hengelo (Gld). Het betreft een ‘’kluswoning’’ die naar jouw eigen inzicht opgeknapt dient te worden. Deze ruime hoekwoning beschikt naast veel ruimte in het huis, ook over veel ruimte om het huis.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 103 m2
Perceeloppervlakte 322 m2
Inhoud 451 m3
Energielabel Energielabel E

Met een perceeloppervlakte van 322m² biedt deze woning veel mogelijkheden. Maak van deze woning jouw droomhuis. Kom gerust langs en laat je verassen door het potentieel van deze unieke woning. Deze woning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van 451 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 103 m². De overige inpandige ruimte is ca. 31 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 12 m². De externe bergruimte is ca. 13 m². De indeling is als volgt:
Begane grond:
Betreed de woning via de entree en stap in de hal met trapopgang, trapkast en een toilet met fonteintje. Half open keuken, woonkamer voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel licht, bijkeuken met wasmachine aansluiting en berging. Vanuit de berging heeft u toegang tot het terras en de tuin.

1e Verdieping:
Overloop, vier slaapkamers waarvan twee voorzien zijn van vaste kasten. Badkamer voorzien van een douche en een wastafel. Daarnaast is er een separaat toilet met fonteintje.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken 2e verdieping, overloop met toegang tot vijfde slaapkamer of hobbyruimte met extra opbergruimte achter de schotten. Tevens op deze verdieping een techniekruimte voor de CV-opstelling. De kenmerken zijn:
– Bouwtechnisch rapport aanwezig.
– Energielabel E.
– Verwarmd middels een Stelrad CV-ketel (bouwjaar 1986).
– Houten kozijnen met gedeeltelijk isolerende beglazing.
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden, biedt volop mogelijkheden. De tuin is voorzien van een overkapping, terras en een vijver omringd door een gazon en veel groen.
– De garage, samen met de ruime oprit, biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten