Lekker ruime twee onder één kap woning met grote berging (vroegere garage) van maar liefst 27 m². De woning is via de achterzijde bereikbaar met de auto. Voor het stallen van de auto is er een carport aanwezig.

Bekijk de huispagina van deze woning
Geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1977
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 130 m2
Perceeloppervlakte 311 m2
Inhoud 529 m3
Energielabel Energielabel B

Op zomerse dagen is het heerlijk toeven onder de, uit eikenhout gebouwde, terrasoverkapping. Het huis is volledig voorzien van kunststof kozijnen. Daarnaast beschikt de woning over maar liefst 15 zonnepanelen. De ligging is prettig, iets van de straat af met een gemeenteplantsoen voor de deur. De perceeloppervlakte is 311 m². Deze woning is gebouwd in 1977, heeft een inhoud van 529 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 130 m². De overige inpandige ruimte is ca. 27 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, toilet met fonteintje. Open keuken voorzien van een inbouwkeuken met een koelkast, oven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en magnetron. De woonkamer biedt zowel aan de voor- als achterzijde een vrij uitzicht over de eigen tuin en een gemeente plantsoen. De woonkamer beschikt over de aansluiting voor een pelletkachel. Vanuit de keuken te bereiken bijkeuken en heerlijk ruime berging (vroegere garage) met veel ruimte voor het uitoefenen van een hobby. De berging beschikt over een roldeur aan de achterzijde.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een ingebouwde kast en biedt toegang tot het balkon. De badkamer is gerealiseerd in 2016 en voorzien een inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel en designradiator.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop en een ruime zolder met de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer. De kenmerken zijn:
– Energielabel B.
– Verwarmd middels een Intergas CV-ketel (bouwjaar 2007).
– Volledig geïsoleerd.
– De begane grond en 1e verdieping hebben geheel kunststof kozijnen met isolerende HR++ beglazing.
– De 2e verdieping is voorzien van een houten dakraam met isolerende beglazing.
– De 15 zonnepanelen zijn in 2018 gerealiseerd.
– Het rookkanaal is goed onderhouden en in 2023 geveegd.
– Er is mechanische ventilatie aanwezig in de badkamer.
– De woning is voorzien van airconditioning met een unit in de slaapkamer.
– Rolluiken aan de achterzijde van de woning en aan de voorzijde ter plaatse van de woonkamer en voordeur.
– De begane grond is aan de achterzijde voorzien van een zonwering.
– De achtertuin is fraai aangelegd met sierbestrating, een vijver, gazon en diverse borders.
– Achter in de tuin staat een mooie terrasoverkapping van eikenhout.
– Er is een grondwaterpuls.
– De garage en carport met oprit zorgen voor voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.
– De woning is gelegen op fietsafstand van het centrum van Eibergen met alle voorzieningen binnen handbereik en nabij het buitengebied. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten