Deze goed onderhouden tussenwoning is instapklaar en ligt in de ruim opgezette en groene woonwijk Brouwhuizen. De woning biedt drie slaapkamers, en een vierde is eenvoudig te realiseren. De woning staat op een historische plek waar vroeger de Grolschfabriek stond.

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 2015
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 114 m2
Perceeloppervlakte 151 m2
Inhoud 408 m3
Energielabel Energielabel A

Gelegen aan de zuidkant van de wijk, grenst Brouwhuizen aan de vestinggracht en het historische stadscentrum van Groenlo. De perceeloppervlakte is 151 m². Deze woning is gebouwd in 2015, heeft een inhoud van 408 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 114 m². De externe bergruimte is ca. 7 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
De entree/hal biedt toegang tot de trapopgang en het toilet met wandcloset en fontein. De lichte woonkamer heeft een praktische trapkast voor extra opbergruimte en een schuifpui naar het terras. Er is een open keuken welke voorzien is van een inbouwkeuken met moderne apparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap (2023), vaatwasser (2022), koelkast, combimagnetron (2018) en een apothekerskast.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop met toegang tot de drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en een designradiator.

2e Verdieping:
Via een vaste trap is de royale zolder te bereiken, waar zich de CV-opstelling en de aansluiting voor de wasmachine bevinden. Deze royale verdieping is geschikt voor het creëren van een vierde slaapkamer en biedt extra bergruimte door de schuifwandkasten. De kenmerken zijn:
– Energielabel A.
– Verwarmd middels een Intergas CV-ketel (bouwjaar 2015).
– Volledig geïsoleerd.
– Hardhouten kozijnen met HR++ isolerende beglazing.
– Voorzien van vloerverwarming op zowel de begane grond als op de 1e verdieping.
– Er is mechanische ventilatie ten behoeve van de keuken, badkamer en toilet.
– Het dakraam is elektrisch bedienbaar en voorzien van een regensensor.
– De achtertuin, in 2023 vernieuwd, is aangelegd met een terras, gazon en een overkapping met een houten berging.
– De woning is achterom te bereiken.
– Dankzij de nabijheid van de provinciale weg N18 is de woning uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
– Wonen midden in het groen, met scholen, winkels en andere voorzieningen op korte afstand. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten