Een unieke kans: Gasloos wonen in Rietmolen, NU MET EXTRA GROND WAARDOOR ER EEN KAVEL ONTSTAAT VAN RUIM 295 m2! Wonen in alle rust, omringd door de natuur, met de Buurserbeek praktisch in je achtertuin. In het dorp Rietmolen is nog één prachtige hoekwoning beschikbaar in een blok van vier.

Bekijk de huispagina van deze woning
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 2024
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 94 m2
Perceeloppervlakte 295 m2
Inhoud 430 m3

Deze energiezuinige woning biedt het gemak van alle voorzieningen op de begane grond én (een) extra slaapkamer(s) op de eerste verdieping. Mis deze kans niet om duurzaam en comfortabel te wonen op een schitterende locatie! Kormelink-Spikker Ontwikkeling B.V. presenteert deze vier fraaie halfvrijstaande woningen in het pittoreske Rietmolen. Deze woningen zijn ontworpen met oog voor de toekomst en voldoen aan de nieuwste isolatienormen. Standaard uitgerust met zes zonnepanelen, zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook energiezuinig. Daarnaast zijn de woningen gebouwd met hoogwaardige, onderhoudsarme materialen zoals kunststof buitenkozijnen, keramische dakpannen en zinken goten. Een unieke combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid! De buitengevels zijn uitgevoerd in metselwerk in de kleur antraciet, gecombineerd met een gevelbetimmering met Fraké planken. Verwarming zal plaatsvinden middels een luchtwarmtepomp met als hoofdverwarming vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. De woningen zijn gesitueerd aan een rustig hofje zonder doorgaand verkeer en met openbare parkeerplaatsen voor de deur. De woning beschikt over één parkeerplaats op eigen terrein. De vier halfvrijstaande woningen liggen aan een gezellig en rustig hofje, vrij van doorgaand verkeer. Dit zorgt voor een veilige woonomgeving. Voor de deur vind je openbare parkeerplaatsen, en deze woning beschikt daarnaast over een eigen parkeerplaats op eigen terrein. Rietmolen is een levendig dorp waar jong en oud zich snel thuis voelen. Het bruisende verenigingsleven en de vele maatschappelijke evenementen, georganiseerd rond de Dorpsaccommodatie Rietmolen (DAR), dragen bij aan de hechte gemeenschap. Voor grotere winkelvoorzieningen liggen de nabijgelegen kernen Neede, Haaksbergen en Eibergen op slechts 5 tot 10 minuten rijden. Bovendien ben je via de rijksweg N18 met circa een kwartier in de steden Enschede en Hengelo. Zo combineer je het rustige wonen in een gemoedelijk dorp moeiteloos met werken of winkelen in de stad. De perceelgrootte is ruim 295 m², ideaal voor het aanleggen van een ruime tuin naast de woning! Deze woning is gebouwd in 2024, heeft een inhoud van 430 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 94 m². De overige inpandige ruimte is ca. 15 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toegang naar toilet en meterkast. Woonkamer met open keuken. Royale slaapkamer met aansluitend een badkamer.

1e Verdieping:
Overloop, één/twee slaapkamer(s) en mogelijkheid voor een tweede badkamer. Daarnaast is er een berging aanwezig en separate techniekruimte. KOOPSOM € 377.500,– vrij op naam. De hieronder genoemde kosten zijn in de prijs begrepen:
* Grondkosten en aanneemsom.
* Notariskosten voor de overdracht van de grond.
* Sanitair en tegelwerk (stelpost zie technische omschrijving).
* De wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
* De tekenkosten, berekenkosten, leges (kosten vergunning).
* Aansluitkosten water, elektra, riolering.
* Kosten sonderingen en onderzoeken bodemkwaliteit.
* Kosten BouwGarant

De hieronder genoemde kosten zijn niet in de prijs begrepen:
* De kosten voor eventueel meerwerk.
* Kosten voor een keuken.
* Abonnee-/ aansluitkosten media-aansluiting.
* Alle kosten met betrekking tot het afsluiten van de hypotheek.
* Bouwrente over de vervallen termijnen. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten