Op een unieke locatie midden in het centrum van Haakbergen gelegen appartement met twee slaapkamers, zeer royale berging en eigen parkeerplaats! Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en in 2021 opgeleverd. Daarnaast beschikt het over een luxe inbouwkeuken en badkamer.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 77 m2
Inhoud 250 m3
Energielabel Energielabel A++

De appartementen zijn boven de Hema in Haaksbergen gesitueerd. In het bestaande gebouw zijn in 2021 elf nieuwe appartementen gerealiseerd, waarvan zes appartementen op de 1e verdieping en vijf appartementen op de 2e verdieping. Het appartement bevindt zich op de 1e (middelste) verdieping , heeft een inhoud van ca. 250 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 77 m². De externe bergruimte (berging in de kelder) bedraagt ca. 19 m². De externe buitenruimte (terras) is ca. 24 m². De indeling is als volgt:
Royale entree hal, toilet met fonteintje. Woonkamer met open keuken voorzien van inbouwkeuken met combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De royale slaapkamer is voorzien van een aangrenzende badkamer met douche, wastafel met meubel en tweede toilet. Tweede slaapkamer/hobbykamer. De techniekruimte met warmtepomp is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. Kenmerken:
– Energielabel A++.
– Het appartement wordt verwarmd middels een lucht-waterwarmtepomp, tevens is er een boiler aanwezig ten behoeve van het warme water.
– Volledig geïsoleerd conform de nieuwste eisen, daarnaast is het voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Dit zorgt voor zeer lage energielasten.
– De bijbehorende berging bevindt zich in de kelder van het complex en is middels lift te bereiken.
– Eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het complex.
– Er is een mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen.
– Het terras is via de gezamenlijke ruimte te bereiken.
– Voorzien van een videofoon installatie.
– De parkeerplaats beschikt over een loze leiding voor het eventueel aansluiten van een laadpaal.
– Het appartementencomplex beschikt over een lift.
– Op de 1e en 2e verdieping is een scootmobiel ruimte aanwezig.
– Tevens voorzien van oplaadmogelijkheid en stalling elektrische fietsen.
– De servicekosten bedragen € 125 per maand (bijzonder laag).
– Het appartement is midden in het centrum van Haaksbergen gelegen, alle voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten