Ontdek deze semi-bungalow gelegen op een rustige, autoluwe locatie aan een voetpad. Deze woning biedt comfort met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, perfect voor gelijkvloers wonen. Nabij het buitengebied gelegen en op korte fietsafstand van het centrum van Groenlo, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 1
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 64 m2
Perceeloppervlakte 160 m2
Inhoud 360 m3
Energielabel Energielabel C

De perceeloppervlakte is 160 m². Deze woning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van 360 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 64 m². De overige inpandige ruimte is ca. 35 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 3 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Zowel vanuit de hal als de berging kom je aan de voorzijde binnen. De lichte woonkamer biedt extra opbergruimte door de trapkast en heeft een schuifdeur naar de keuken. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een toilet met fontein, wastafel, douche en een aansluiting voor de wasmachine. Via een schuifdeur in de badkamer bereik je direct de aangrenzende slaapkamer, wat zorgt voor een slimme en efficiënte indeling.

1e Verdieping:
De ruime voorzolder is voorzien van de CV-opstelling en biedt toegang tot een tweede slaapkamer. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Nefit CV-ketel (bouwjaar 2019).
– De dakgoten (voor- en achterzijde) zijn in 2024 vervangen.
– De begane grond is afgewerkt met een laminaat vloer.
– De woning is op de begane grond voorzien van houten kozijnen.
– Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing.
– De woning is aan de achterzijde voorzien van twee elektrische rolluiken (2022).
– Op loop-/fietsafstand van het karakteristieke centrum van Groenlo met diverse voorzieningen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten