Geniet van rustig wonen met een prachtig uitzicht op de Grolse stadsgracht en de nabijheid van het karakteristieke centrum van Groenlo! Deze goed onderhouden geschakelde 2-onder-1-kapwoning met carport en oprit biedt alles wat je zoekt. Ontdek de veelzijdige ruimte van de voormalige garage, deze is uitermate geschikt voor gebruik als praktijkruimte of gastenverblijf, perfect voor thuiswerken of andere activiteiten.

Bekijk de huispagina van deze woning
Geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1959
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 91 m2
Perceeloppervlakte 285 m2
Inhoud 371 m3
Energielabel Energielabel C

De perceeloppervlakte is 285 m². Deze woning is gebouwd in 1959, heeft een inhoud van 371 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 91 m². De overige inpandige ruimte is ca. 9 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 17 m². De externe bergruimte is ca. 35 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, praktische trapkelderkast en toilet met fontein. De woonkamer is in 2015 gerenoveerd en heeft een houtkachel, een erker en is heerlijk licht dankzij de grote ramen. Vanuit de woonkamer is er prachtig vrij zicht op de Grolse Gracht. De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken met een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. De keuken is uitgebouwd, waardoor er extra zitruimte is gecreëerd. Via zowel de schuifpui als een loopdeur bereik je het terras. De praktijkruimte is uitgerust met een keukenblok inclusief close-in boiler en er is een aansluiting voor de wasmachine. Deze veelzijdige ruimte kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers waarvan één met een vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde heeft tevens toegang tot het balkon. De badkamer is uitgerust met een douche, wandcloset, wastafel en een designradiator.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken nette zolder met twee dakramen. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Nefit CV-ketel (bouwjaar 2022).
– De woonkamer en keuken met uitbouw zijn voorzien van vloerverwarming.
– Volledig geïsoleerd.
– Gedeeltelijk kunststof kozijnen.
– De woning beschikt over HR en HR+++ beglazing (m.u.v. toilet, voordeur en kelderraam).
– Het buitenschilderwerk is in 2023 uitgevoerd.
– De woning beschikt over mechanische ventilatie.
– De oprit met carport zorgt voor parkeermogelijkheid op eigen terrein.
– De achtertuin is aangelegd met sierbestrating, een terras en diverse borders.
– Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, door de gunstige ligging van de woning. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten