Midden in het centrum van Neede aan het Vlearmoesplein gelegen treft u dit prachtige karakteristieke pand met horecagelegenheid aan! Het pand, Studio 16, is voor diverse doeleinden geschikt bijvoorbeeld voor een restaurant met bar, het geven van kookworkshops/cursussen, vergaderingen, evenementen. Kortom dit volledig gerenoveerde pand is startklaar voor een nieuwe ondernemer!

Horeca

De horecagelegenheid bevindt zich op de gehele begane grond. (Op de verdieping bevindt zich een zelfstandig appartement en kantoorruimte. Het appartement en de kantoorruimte zijn momenteel verhuurd en zijn niet bij de koop inbegrepen.) Er bestaan mogelijkheden om van deze horecagelegenheid een woning te maken. Het bouwjaar van het pand is 1924 en volledig gerenoveerd in 2020. Hierbij zijn onder andere de kozijnen vervangen, geïsoleerd, nieuwe wanden geplaatst, technische installaties, etc. De oppervlakte van het restaurant bedraagt 235 m2. De indeling is als volgt:

Bestaande indeling:
Hal/entree met toegang tot het restaurant. Het restaurant biedt ruimte voor ongeveer 40 zitplaatsen. Daarnaast beschikt het restaurant over een open keuken met koelwerkbanken, bar en openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde met ongeveer 12 zitplaatsen. Tevens is er een terras aan de overkant van de weg aanwezig met ongeveer 50 zitplaatsen. Zijingang met hal. Tuinkamer/kookruimte met kookeiland en royaal zitgedeelte met ongeveer 30 zitplaatsen. Middels openslaande deuren is het fijne terras met overkapping aan de achterzijde te bereiken, het terras biedt ruimte voor ongeveer 26 zitplaatsen. Spoelkeuken, personeelstoilet met fonteintje. Toiletgroep voor gasten. Mogelijke indeling als woning:
Entree, royale woonkamer met veel lichtinval. Open keuken met inbouwkeuken voorzien van apparatuur. Middels openslaande deuren is de achtertuin te bereiken. Slaapkamer/werkkamer. Garderobe met toilet. Royale slaapkamer met een fijn uitzicht over de achtertuin welke middels openslaande tuindeuren te bereiken is. Tevens is er de mogelijkheid voor het creëren van een inloopkast. Luxe badkamer met toilet, inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Praktische bijkeuken met zijingang en ook vanuit de bijkeuken in de achtertuin te bereiken. Zie ook de bijgevoegde plattegrond voor de mogelijke indeling. Inventaris:
In overleg. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een CV-ketel (bouwjaar 2020).
– De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.
– Geluidinstallatie.
– Alarminstallatie.
– Airco/verwarmingssysteem.
– Verse luchtinstallatie.
– De voorzijde is voorzien van een zonnescherm.
– Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten