Voor de verkoop wordt aangeboden deze representatieve winkel gelegen op een unieke locatie midden in het centrum van Eibergen! Het object is momenteel in gebruik als kledingwinkel. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 88 m² en de oppervlakte van de kelder is ca. 34 m² De kelder is in 2024 geheel gerenoveerd, dit zorgt voor erg veel opslagruimte.

Winkelruimte

Daarnaast is de kelder verwarmd. De gemeente Berkelland wil medewerking verlenen om op deze plek de bouw van meerdere appartementen mogelijk te maken (bijvoorbeeld: begane grond winkel met op de 1e en 2e verdieping een appartement). Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De op-/afrit van de N18 is gelegen op ca. 3 km afstand. Via de N18 is de A35 bereikbaar op een rijafstand van circa 18 minuten. Ook zijn er bushaltes gelegen op loopafstand. Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Voorzieningen winkelruimte:
– Keuken;
– CV-ketel;
– Toilet. Energielabel:
A. Vraagprijs:
€ 299.000,- k.k. Aanvaarding:
De winkel kan leeg aanvaard worden per 1 september 2024. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM

Vergelijkbare objecten