Voor de verkoop wordt aangeboden deze representatieve winkel met bovenwoning gelegen in het centrum van Eibergen. Het object is momenteel in gebruik als bakkerij en slagerij en dat maakt het object dan ook uitermate geschikt voor dergelijk gebruik. De winkelruimte inclusief bakkerij, slagerij en opslagruimte heeft een oppervlakte van ca. 668 m², daarnaast bestaat het object uit een ruime bovenwoning met een zolder van ca. 235 m².

Winkelruimte

Indeling commerciële ruimte:

De begane grond bestaat uit:
– ca. 135 m² winkelruimte.
– ca. 305 m² bakkerij en slagerij.
– ca. 20 m² opslagruimte.
– ca. 20 m² kelder.
– ca. 75 m² kantoren, kantine en toiletruimte. De eerste verdieping bestaat uit diverse ruimten met een totale oppervlakte ter grootte van 115 m². De bovenwoning bestaat uit een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. De woonkamer biedt uitzicht op de Brink, de hoofdwinkelstraat van Eibergen. Daarnaast is de bovenwoning voorzien van een ruim buitenterras met overkapping en bergruimte. Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte op de begane grond bestemd voor detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, dienstverlenende bedrijven met een baliefunctie, horecabedrijven in de categorieën 1 en 2 en bedrijfsactiviteiten in categorie 1. Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De op-/afrit van de N18 is gelegen op ca. 3 km afstand. Via de N18 is de A35 bereikbaar op een rijafstand van circa 18 minuten. Ook zijn er bushaltes gelegen op loopafstand. Voorzieningen winkelruimte:
– Keuken;
– Systeemplafonds met armaturen;
– Pantry;
– Toiletgroep. Energielabel:
We zijn in afwachting van het energielabel, deze wordt binnenkort opgemaakt. Vraagprijs:
€ 795.000,– k.k. Aanvaarding:
In overleg. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten