TE KOOP MULTIFUNCTIONELE EN PER DIRECT BESCHIKBARE BEDRIJFSUNIT! Op bedrijventerrein "Wheemergaarden" ligt deze kant en klare bedrijfsunit. De unit heeft een oppervlakte van circa 80 m2 en maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw van 14 units.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2022
Ligging Bedrijventerrein

De units worden opgeleverd inclusief elektrisch bedienbare overheaddeur en een separate loopdeur. De units zijn volledig geïsoleerd en voorzien van een meterkast met elektra- en wateraansluitingen. De afgedopte vuilwaterafvoer is aangesloten op het riool. Elke bedrijfsunit heeft twee eigen parkeerplaatsen. Bestemmingsplan:
“Neede, bedrijventerrein 2011”met als enkelbestemming “bedrijventerrein” en als functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.1″. De Staat met Bedrijfsactiviteiten” met bedrijven die binnen deze categorie vallen is op aanvraag beschikbaar. Locatie en bereikbaarheid:
De unit is goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaarvervoer. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijventerrein is goed ontsloten via de provinciale wegen richting zowel de A1 als de N18. De unit betreft huisnummer Handelsweg 13-06 Neede. Standaard voorzieningen:
Standaard oplevering bedrijfsunit
– Eigen entree;
– Monolithisch afgewerkte begane grondvloer, belastbaar tot 1250 kg/m2;
– Geïsoleerde gevels;
– Geïsoleerd dak;
– Meterkast;
– Handbediende overheaddeur. De volgende extra’s zijn inbegrepen in de prijs:
– Overheaddeur elektrisch bediend inclusief CEE wcd.
– Aansluiting elektriciteit laagbouw 3×25 ampère.
– Aansluiting water Q3-2.5

Appartementsrechten:
Het bedrijfsverzamelgebouw waarvan de unit onderdeel uitmaakt, is opgesplitst in appartementsrechten. U koopt een zogenoemd appartementsrecht. Dat betekent dat u juridisch twee dingen in eigendom verkrijgt: een stukje mede-eigendom van het gehele gebouw en recht om de unit exclusief te gebruiken. Ieder appartementsrecht is een aandeel in het eigendomsrecht van het gebouw, samen met de andere eigenaren bent u mede-eigenaar van het gebouw. Er gelden regels waar alle eigenaren zich aan moeten houden, deze staan in het splitsingsreglement. Daarin staan onder meer afspraken over het gebruik, beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Ook wordt er gesproken over de verplichte financiële bijdrage in gemeenschappelijke onderhouds- en gebruikskosten, bijvoorbeeld voor het dak, de eventuele technische installaties, gevels en fundering en de gezamenlijke opstalverzekering. Alle appartementseigenaren moeten meebetalen aan de gemeenschappelijke kosten. U bent tenslotte gezamenlijk eigenaar van het gehele gebouw. Bij de splitsing in appartementsrechten wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Iedere appartementseigenaar is daarvan verplicht lid. Het doel van de VvE is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de appartementseigenaren. De VvE is verplicht een reservefonds bij te houden voor toekomstige onderhoudskosten. De VvE bestaat uit een bestuur en een ledenvergadering. Het bestuur zorgt voor de dagelijkse gang van zaken, zoals de uitvoering van reparaties en onderhoud. Gezamenlijk zal ook de opstalverzekering van het gebouw worden afgesloten, dit om te voorkomen dat er eigenaren zijn die niet, dan wel onderverzekerd zijn.

Vergelijkbare objecten