Deze vrijstaande bedrijfswoning met bedrijfsruimte is gelegen op een interessante locatie in Eibergen op bedrijventerrein ''De Kiefte''. Het bedrijventerrein "De Kiefte" bevindt zich aan de rand van Eibergen en is gunstig gelegen vanwege de nabijheid van de oprit van de N18. Als vrijstaande bedrijfswoning biedt het pand de mogelijkheid om te wonen en werken op dezelfde locatie.

Bedrijfsruimte

Dit kan handig zijn voor ondernemers die graag dicht bij hun bedrijf willen wonen of die behoefte hebben aan extra ruimte voor bijvoorbeeld kantoren, opslag of productie. De perceelgrootte bedraagt 1.623 m². Bedrijfswoning Jukkertweg 1 te Eibergen
De bedrijfswoning is gebouwd in 1925, heeft een inhoud van ca. 747 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 203 m². De indeling is als volgt:
Begane grond:
Overdekte hal/entree, waar zich ook een toilet met fonteintje bevindt. De woonkamer is ruim en heeft veel natuurlijke lichtinval, evenals een schouw. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken, die is uitgerust met een keukenblok. Verder is er een hal met achteringang, die leidt naar de opkamer, slaapkamer, (bij)keuken, berging en badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, een tweede toilet en een wastafel. De (bij)keuken met keukenblok biedt toegang tot de eerste verdieping. De berging heeft twee openslaande deuren.

1e verdieping:
Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met dakramen. Daarnaast is er een berging aanwezig met de cv-opstelling. Kenmerken bedrijfswoning Jukkertweg 1 te Eibergen:
– Energielabel E.
– Centraal verwarmd middels Atag CV-ketel (bouwjaar 2005).
– Voorzien van houten kozijnen met deels dubbele beglazing.
– Voorzien van een volledig aangelegde alarminstallatie.
– Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Voorzien van glasvezel. Bedrijfsruimte Jukkertweg 1-1 te Eibergen
De bedrijfsruimte is gebouwd in 2010, heeft een inhoud van ca. 1.918 m³ en een gebruiksoppervlakte van ca. 453 m². Begane grond:
De entree van het pand heeft naast een loopdeur aan de zijkant 2 elektrische schuifdeuren aan de voorzijde met een ruime, hoge entree. De verwerkte natuursteen aan de wand en vloer zijn door de eigenaar (steenhouwer pur sang) zelf aangebracht en samen met een Zwarte Granieten trap vormt het geheel een hoogwaardige chique uitstraling. De entree is tevens voorzien van een technische ruimte en een toiletruimte met urinoir en fontein die tevens voorzien zijn van degelijke materialen. Deze materialen zijn consistent in beide panden doorgevoerd. De ruime werkplaats is geheel voorzien van een kraanbaan 1- tons uitvoering. Deze loopt van de voorzijde van het pand (m.u.v. de entree) geheel door tot 6 meter achter het pand, waardoor er ook met de kraan buiten geladen/gelost kan worden. De zware gegalvaniseerde staalconstructie draagt de betonnen verdiepingsvloer waarbij de kanaalplaten op een viltlaag zijn gelegd zodat rolgeluiden van de kraanbaan minimaal worden doorgegeven aan de bovenverdieping.

1e verdieping:
Ruime showroom met modern keukenblok. Deze ruimte biedt een aantrekkelijke presentatie- en ontvangstruimte voor klanten. Kenmerken bedrijfsruimte Jukkertweg 1-1 Eibergen:
– Energielabel A+.
– Centraal verwarmd middels Atag CV-ketel (bouwjaar 2010).
– Volledig geïsoleerd, inclusief dak-, muur- en vloerisolatie. Bovendien is het voorzien van dubbele beglazing met een warmtewerend filter. Dit draagt bij aan een efficiënt energieverbruik en een comfortabel binnenklimaat.
– Voorzien van glasvezel.
– De staalconstructie is volledig gegalvaniseerd en geplaatst op een dikke betonringfundering met koofbewapening.
– De entree, toiletten en trapopgang zijn met degelijke natuurstenen materialen uitgevoerd.
– Voorzien van een volledig aangelegde alarminstallatie.
– Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Zowel bedrijfswoning en de bedrijfsruimte zijn apart (gescheiden) voorzien van nutsbedrijven, glasvezel, etc. met ieder een eigen afrekening. Ook de gemeentelijke belastingen zijn gescheiden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten