Op een gunstige locatie aan de rand van Ruurlo gelegen royale bedrijfshal met terrein. De bedrijfshal is daarnaast gelegen op een goede zicht locatie op het bedrijventerrein ''Schansekamp''. Deze bedrijfshal wordt zowel te koop aangeboden met 664 m² grond als met 1.687 m² grond.

Bedrijfsruimte

De bedrijfshal is voorzien van een portaal met een toilet. De vanuit de hal te bereiken kantoorruimte is voorzien van een raam en de oppervlakte is circa 20 m². De bedrijfshal is voorzien van 2 overheaddeuren en een aparte toegangsdeur. De hal wordt verwarmd middels een heater. Optie I
Bedrijfshal op een perceel van 1.687 m² grond -> € 450.000,- k.k. excl. btw
Zonder kraan € 350.000,- k.k. excl. btw

Optie II
Bedrijfshal op een perceel van circa 664 m² grond -> € 225.000,- k.k. excl. btw

Kenmerken:
– Voorzien van dakisolatie.
– Betonvloer 15 ton belast.
– Binnen kraan 1 ton hefvermogen.
– De buitenkraan beschikt over 2x 15 ton hef vermogen (de kraan hoort alleen bij optie I, de koop van het geheel).
– De meterkast is afgezekerd met 3x 64 ampère.
– Het terrein is grotendeels verhard met betonplaten.
– De voorzijde beschikt over een elektrische deur met een doorrijhoogte van 4.10 meter. De achterzijde beschikt over een handbediende deur met een doorrijhoogte van 4.00 meter.
– Het pand is door middel van een alarm beveiligd.
– Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Het object is goed bereikbaar en ligt op bedrijventerrein ”Schansekamp”. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten