Verkoopmakelaar

Verkopen van uw woning met een verkoopmakelaar

Bij Scheers & Roes krijgt u uw eigen verkoopmakelaar die u begeleidt bij het verkopen van uw huis. U bespreekt de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo start u met een helder plan van aanpak.

Alles onder één dak

Alles onder één dak is onderdeel van onze succesformule. U wordt ontzorgt rondom zaken waar specifieke kennis voor nodig is. Wij verzorgen en beoordelen woningdossiers, bespreken persoonlijk de aan- of verkoopstrategie, taxeren woningen volgens NVM-normen en hebben directe toegang tot de NVM-database.

Maximale publiciteit

Verkoopt u uw woning via Scheers & Roes Makelaars? Dan brengt onze binnendienstafdeling uw woning prominent onder de aandacht. We zorgen voor woningbrochures, publicaties op Funda en social media en niet te vergeten onze eigen woonkrant ‘Woonvisie’.

Regionale kennis

Afspraak met Makelaar van Scheers en Roes

De makelaars van Scheers & Roes werken in een grote regio waardoor vraag en aanbod elkaar sneller vinden. Met deze kennis van de lokale woningmarkt hebben we snel zicht op de woningen die nieuw op de markt komen. Met regionale kennis hebben we veel ervaring met het bepalen van de juiste waarde, bovendien zien we in de NVM-database wat de marktwaarde is van vergelijkbare woningen. Op deze manier verkoopt u een woning met een goed en vertrouwd gevoel.