Huis verkopen

Regionale kennis van de woningmarkt

Is dit het moment is om te verhuizen naar een grotere woning? Of heeft u al die kamers niet écht nodig en overweegt u juist nu te gaan zoeken naar een kleinere woning en kiest u voor ruimer leven? De verkoopmakelaars van Scheers & Roes adviseren u graag bij het maken van deze keuze en helpen u met de verkoop van uw woning.

Onze persoonlijke aanpak

Bij de verkoop van een woning komen veel zaken kijken. Hoe bepaal ik de vraagprijs? Welke risico’s loop ik? Hoe verkoop ik mijn woning zo snel mogelijk en hoe regel ik een koopovereenkomst? Welke notaris moet ik kiezen? U kunt dit allemaal zelf uitzoeken en oppakken. Krijgt u echter liever advies van iemand die kennis en ervaring heeft op de woningmarkt en die u deze zorgen uit handen neemt? Klop dan aan bij Scheers & Roes Makelaars en vraag om een deskundig advies. De meeste woningen worden via een makelaar verkocht en onze inzet kan u daarbij veel tijd en moeite besparen.

  • Ons woningaanbod
  • Onze werkwijze bij verkoop woning
  • Brochure Woning verkoop gereed maken
  • Meer over energielabel
  • Meerwaarde van NVM verkoopmakelaar
  • Contact met verkoopmakelaar