Wilt u wonen in het karakteristieke stadscentrum van Groenlo mét een prachtig uitzicht? Dit luxe geheel gerenoveerde appartement brengt het allemaal samen! Bent u ook zo benieuwd?

Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 93 m2
Inhoud 443 m3

Onze makelaars geven u graag een rondleiding. Het veelbesproken en al jaren leegstaande pand aan de Wheme in Groenlo is grondig verbouwd tot 10 luxe koopappartementen. Het voormalige Riagg-gebouw heeft de werktitel ‘Het Wijnhof’ gekregen. De werknaam ‘Het Wijnhof’ verwijst naar de allereerste burgemeester van Groenlo, de heer Wijnhof.”

Het bestaande gebouw, begin jaren negentig gebouwd als locatie voor het gemeentelijke Riagg, is in 2023 getransformeerd naar een appartementengebouw met tien appartementen. De hoofdentree is gehandhaafd gebleven op de bestaande plek. Vanuit hier zijn de appartementen op de verdiepingen als ook één appartement op de begane grond te bereiken. Op de begane grond zijn vier appartementen gelegen, elk met een eigen tuintje aan de voorzijde. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich elk drie appartementen. Per verdieping twee hoekappartementen en één in het midden gelegen. Deze appartementen beschikken allen over buitenruimte middels loggia of balkon. De woonoppervlakte van het appartement Wheme 2f te Groenlo is 93 m², de inhoud van het appartement is 443 m³ (inclusief overdekte buitenruimte) en het balkon/loggia is 11 m². De woonkamers en buitenruimten zijn allen georiënteerd op de Wheme, met uitzicht op de Oude Calixustuskerk die met name ‘s avonds prachtig wordt uitgelicht. Het appartementsgebouw beschikt over een lift, de woningen zijn gelijkvloers, waardoor een levensloopbestendigheid gewaarborgd is. De buitenbergingen zijn gelegen aan de achterzijde. Parkeren zal geschieden op een eigen afgesloten terrein, aan de zijde van de Gasthuisstraat. De bestaande inrit is hier gehandhaafd gebleven. Het gebouw is gasloos: verwarmen en of koelen gebeurt middels een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Het dak is voorzien van zonnepanelen. Het appartement aan de Wheme 2f te Groenlo is gesitueerd op de tweede verdieping en beschikt over een berging op de begane grond en twee eigen parkeerplaatsen. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Centrale entree met trappenhuis en lift. Indeling appartement:
Hal/entree met toilet. Royale woonkamer met veel lichtinval en toegang tot de loggia. De twee slaapkamers zijn vanuit de hal te bereiken. Badkamer met douche, dubbele wastafel en tweede toilet. Inpandige berging. Bent u als woningzoekende geïnteresseerd geraakt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Scheers Roes Makelaars. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten