Op de Bleek - Eibergen

Aan de rand van het sfeervolle Eibergen, maar toch op loopafstand van het centrum wordt een prachtige woonwijk gerealiseerd tussen globaal het riviertje de Berkel en het centum. Deze ruim opgezette woonwijk kenmerkt zich door de fraaie jaren ’30 bouwstijl, hoge afwerkingsniveau en ruime kavels. Op deze locatie van voormalig KTV-terrein worden verscheidene woningtypen gebouwd, van patiobungalow tot vrijstaande woning. Groen en water zijn de kernwoorden voor dit project waarbij zelfs een zijtak van de Berkel door de woonwijk stroomt en in ere wordt hersteld.

Op de Bleek Eibergen - Google MapsDirecte links naar meer info:

Bouwkavels van Op de Bleek
Cultureel erfgoed
Bedrijf bouwkavels
 

Scheers en Roes begeleidt u door het hele aankoopproces

Een nieuwbouwwoning kopen is altijd spannend, voor de één misschien zelfs nog wat meer dan voor de ander. Want u kunt niet altijd vooraf door het huis of de buurt lopen om te kijken of het u aanspreekt. Vaak is er braakliggend terrein en staat er nog niets. U baseert uw keuze op een tekening op papier. En nadat u een beslissing hebt genomen, geeft u wellicht voor uw gevoel de controle over het verloop van de bouw uit handen. Want hoe gaat uw nieuwe droomwoning er in het echt uit zien? Ook bij de aankoop van een nieuwbouwwoning kunnen de makelaars van Scheers & Roes van dienst zijn. Tijdens alle fases van het nieuwbouwproject ondersteunen zij u, zodat u met een gerust gevoel de oplevering van uw droomhuis tegemoet kunt zien.

Op de Bleek Nieuwbouw Eibergen - Type De Bleek Op de Bleek Nieuwbouw Eibergen - Type Berkelaar Op de Bleek Nieuwbouw Eibergen - Type Berkelaar II
De leefkeuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer op de begane grond in de nieuwe semi-bungalow type De Bleek. De 2-onder-1 kap woning met uitzicht op de Oude Berkel. Een woningtype met vele mogelijkheden. Deze woning is breder dan type I en standaard voorzien van garage. Dankzij de vele opties kunt u de woning naar eigen stijl perfectioneren.
     

Start verkoop 20 appartementen “Berkelstaete” en 12 semi-bungalows

Berkelstaete - Eibergen - AppartementenHet appartementengebouw bestaat uit 20 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen. Er zijn verschillende typen appartementen te onderscheiden. Alle appartementen hebben elk hun eigen unieke eigenschappen. Onder het gebouw is een parkeergarage gelegen en op de begane grond zijn de bergingen behorende bij de appartementen gesitueerd. De woonoppervlakte van de appartementen varieert tussen de 76 en 133 m². De appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers en de appartementen worden allemaal gekenmerkt door fraaie en met name riante buitenruimtes.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor!