Brouwhuizen - Groenlo

Wonen op de plek waar ooit het allereerste Grolschbier werd gemaakt? Het kan in nieuwbouwwijk Brouwhuizen, dat op het voormalige terrein van de bierbrouwer wordt ontwikkeld. De wijk grenst aan de oude vestingstad, waardoor alle voorzieningen lopend of met de fiets bereikbaar zijn. Van rijwoningen tot vrijstaande huizen, Brouwhuizen bestaat uit verschillende nieuwbouwprojecten. De wijk heeft hierdoor een gevarieerde uitstraling. Met aan de ene kant het sfeervolle centrum en aan de andere kant het Achterhoekse landschap, is het hier fijn wonen.

Website Nieuwbouw Groenlo Brouwhuizen, Scheers en RoesFase 1: Type Koetsier

De 13 nieuwbouwwoningen type Koetsier zijn gelegen op ruim bemeten kavels van ca. 255 m2 tot 518 m2 groot. De woningen beschikken over een aangebouwde garage en hebben een parkeerplaats(en) voor de auto op het eigen terrein welke optioneel kan worden voorzien van een carport.

De begane grond biedt een ruime tuingerichte woonkeuken met openslaande tuindeuren (optioneel) naar de tuin. Ook bestaat de mogelijkheid om de woonkamer tuingericht te situeren. De extra grote woonkamer is gestraatgericht. In de hal bevinden zich de meterkast, de garderobe en het toilet. De hal is centraal in de woning gelegen en biedt zodoende toegang tot de keuken, de woonkamer, de tuin en de trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping beschikt u naast een uiterst royale ouder-slaapkamer over nog twee slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder biedt volop mogelijkheden voor één of meerdere (slaap-)kamers. Voor de toekomstige kopers is er een ruime keuze in meerwerk, om zo een eigen droomhuis te bouwen.

Brouwhuizen - Groenlo - Type KoetsierVoordelen:

  • Op ruime kavels (van 255 m2 tot 518 m2)
  • Met veel mogelijkheden voor eigen inbreng
  • Inclusief garage
  • Ruime woningen met veel inhoud
  • De woningen worden gebouwd onder BouwGarant

Wonen in Groenlo

Groenlo maakt deel uit van de gemeente Oost Gelre. De stad ligt in de Achterhoek, op zo’n 10 kilometer van de Duitse grens. Omdat Groenlo een kleine plaats is, zijn voorzieningen als scholen en winkels lopend of met de fiets bereikbaar. Bovendien rijd je via de N18 en A18 makkelijk naar steden als Doetinchem, Arnhem en Enschede. Het voormalige terrein van Grolsch maakt nu plaats voor nieuwbouwwijk Brouwhuizen. Dit betekent niet dat het historische karakter van deze plek verloren gaat. De koperen ketel bij de entree van de wijk doet nog altijd denken aan het bijzondere verleden.

Brochure Brouwnuizen type KoetsierDownloads