Tussen koper en projectontwikkelaar

Intermediair tussen kopers en projectontwikkelaars

Zoekt u een nieuwbouwspecialist? Een ervaren makelaar die u kan begeleiden met advisering of de verkoop van een project? Dan zit u bij Scheers & Roes aan het goede adres. De makelaars van Scheers & Roes hebben ervaring met nieuwbouwprojecten en weten daardoor de woonbehoefte van de consument onderbouwd te vertalen naar goede en marktconforme productontwikkeling. Daartoe beschikken we over relevante en actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling, publiek- en privaatrecht, bouwkunde, marktanalyse, marketing en verkoop of verhuur.

De diensten van een Scheers & Roes Makelaars zijn vrijwel onmisbaar voor projectontwikkelaars van nieuwbouwprojecten. Al in de planfase van projecten kunnen onze makelaars als adviseur voor de ontwikkelaar optreden. Zo adviseren we u al in de planfase over lokale woonbehoeftes, promoten we het nieuwbouwproject actief op Funda en begeleiden het volledige verkooptraject. De risico’s bij nieuwbouwprojecten worden verlaagd en tegelijkertijd het rendement verhoogd.

Intermediair tussen koper en projectontwikkelar

In nieuwbouwprojecten opereren de makelaars van Scheers & Roes op twee vlakken: business- to-business in zijn contacten met de projectontwikkelaar en business-to-consumer bij de verkoop van woningen aan de consument. Scheers & Roes fungeert vanaf de beginfase als intermediair tussen deze twee markten. Projectontwikkelaars leunen op de regionale marktkennis en de specifieke woonbehoefte van de regio. Waardevolle kennis die we graag delen met ontwikkelaars van nieuwbouwprojecten. Een waardevolle samenwerking die we u graag aan de hand van lopende projecten uitleggen.

Brouwhuizen Groenlo - Scheers en Roes NieuwbouwNieuw Wellink - Groenlo Zwolle - Scheers en Roes NieuwbouwOp de Bleek - Eibergen Nieuwbouw - Scheers en Roes