Laagdrempelig contact en prettige communicatie

Familie Peszynski uit Groenlo

Het contact met de makelaar is altijd goed geweest, de communicatie is prettig en heel laagdrempelig. We kijken er positief op terug!

Ook de familie Peszynski was aangenaam verrast toen bleek dat zij hun woondroom konden waarmaken op Brouwhuizen. Tijdens een informatieavond in oktober 2017 kwamen zij in contact met Scheers & Roes en dat voelde meteen goed. “Eigenlijk hadden we helemaal geen verhuisplannen, maar na die informatieavond waren we zo enthousiast. Al gauw hadden we goed contact met de makelaar én kregen we groen licht van de bank,” vertelt Pawel Peszynski, die binnenkort samen met zijn vrouw Kasia, zoon Julian (12) en dochter Amelia (7) in de nieuwe wijk zal gaan wonen.

Het gezin verkocht haar vorige woning aan de Calixtusstraat in Groenlo binnen korte tijd, ook via Scheers & Roes. “Het contact met de makelaar is altijd goed geweest, de communicatie is prettig en heel laagdrempelig. We kijken er positief op terug,” aldus Pawel. “Iedereen die een huis wil kopen of verkopen, raden we Scheers & Roes dan ook aan.”

Voor de familie Peszynski is dat voorlopig niet aan de orde, zij hebben hun plek op Brouwhuizen helemaal gevonden. “Dit is echt onze droom,” vertelt Kasia. “Een mooie twee-onder-éénkap- woning met eigen oprit, garage, carport, eigen tuin… Precies wat we wilden.” Ondanks het feit dat de zolder van hun vorige woning net was gerenoveerd (de familie Peszynski was eigenlijk helemaal niet van plan te verhuizen), werden de plannen toch ineens helemaal anders. “Dit is gewoon perfect. We zijn nu aan het werk in ons droomhuis en kunnen niet wachten om te verhuizen.”