Jaap Bijker - Makelaar Taxateur bij Scheers en Roes

Ervaren makelaar met groot netwerk in Borculo

Makelaar Jaap Bijker is al veertig jaar een begrip in Borculo en omstreken. In de loop der jaren wist hij niet alleen zijn kennis, maar ook zijn netwerk uit te breiden. Daarnaast heeft Jaap Bijker zich gespecialiseerd in de verkoop van agrarische onroerend goed.

Jaap Bijker Makelaar TaxateurHet grote netwerk van Jaap Bijker in Borculo kan voortborduren op zijn persoonlijke begeleiding tijdens de verkoop, aankoop of taxatie van vastgoed gericht op zowel de woningbouw, agrarische sector als in bedrijfspanden. Binnen Scheers & Roes maakt Jaap Bijker deel uit van een team van 5 gecertificeerde NVM makelaars.

Jaap Bijker aan het woord

 “Onze opdrachtgevers gaan hier van profiteren omdat we een grotere regio vraag en aanbod nog sneller met elkaar kunnen verbinden. Met de kennis van de lokale woningmarkt hebben we snel zicht op de woningen die nieuw op de markt komen en we hebben voorsprong op het bepalen van de juiste waarde van een woning”, aldus Jaap Bijker. “We zien in de NVM-database wat de marktwaarde is van vergelijkbare woningen en kunnen sparren met een professioneel team van 5 makelaars over de beste verkoopstrategie van een woning. We delen ervaring en maken gebruik van elkaars netwerk. In aanvulling hierop staat een professioneel binnendienstteam klaar die woningen prominent onder de aandacht brengt, de woningbrochures verzorgt, publicaties op Funda en social media plaatst en niet te vergeten de woonkrant ‘Woonvisie’ die binnenkort ook in Borculo verschijnt.

Directe links
Ons woningaanbod
Onze werkwijze bij verkoop woning
Brochure Woning verkoop gereed maken
Meer over energielabel
Taxeren van woning of bedrijfspand
Nieuwbouw projectontwikkeling
Contact met verkoopmakelaar
Makelaarsbeoordelingen Groenlo
Makelaarsbeoordelingen Neede