Video - Sfeerimpressie Brouwhuizen Groenlo

Groener, gevarieerder, ruimtelijker.

Gezien de ontwikkelingen op de woningmarkt in de afgelopen jaren, is in overleg met de ontwikkelaars van nieuwbouwplan Brouwhuizen in Groenlo besloten om in de eerste fase een kwaliteitsslag door te voeren. Dit laatste wordt onder andere gedaan door het aantal te bouwen woningen terug te brengen van 126 naar 106. Hiervan zijn er reeds 65 gebouwd, zodat er nog 41 overblijven om in de nieuwe visie te worden ingepast.

Gemeente Oost Gelre meldt dat de uitgewerkte visie helemaal past in het geldende bestemmingsplan. Het plan ligt momenteel ter inzage en de gemeenteraad zal in haar vergadering van oktober aanstaande al dan niet groen licht geven. Scheers Roes Makelaars heeft laten weten  dat direct na de bouwvakvakantie alle informatie duidelijk zal zijn om de verkoop van de 41 woningen te starten. Ondertussen wordt de eerste behoeften naar de woningen geïnventariseerd.

Blijf op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meld u dan aan door middel van het aanmeldformulier op deze website. Klik hier.....

Lees ook: Grote belangstelling voor Brouwhuizen tijdens inloopavond