NVM Open Huizen Dag: zaterdag 30 maart 2019

Kopers en verkopers profiteren van de NVM Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars de landelijke NVM Open Huizen Dag. Woningverkopers en woningzoekers doen massaal mee aan deze belangrijke huizendag waarop woningen vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. De NVM Open Huizen Dag kan nog altijd rekenen op grote belangstelling. Op deze dag doet ca. 25% van het totale woningaanbod in Nederland mee en houden tienduizenden woningbezitters Open Huis.

Bezoeken van Open Huis?

Voorgaande NVM Open Huizen dagen leverden vaak meer dan 100.000 bezoeken op. De belangrijkste reden voor die populariteit is dat de Open Huizen Dag zowel huizenzoekers als verkopers van een huis een unieke kans biedt. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal huizen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken. Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt de NVM Open Huizen dag de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.
Download hier de lijst met deelnemende woningen!

Leuk huis gezien, maar niet bij Scheers & Roes in de verkoop?

Schakel dan een NVM aankoopmakelaar van Scheers en Roes in. Hij of zij brengt u op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt en uw regionale situatie. Daarnaast bespaart een NVM-aankoopmakelaar u tijd, geld en zorgen.

Uw huis in de spotlight tijdens de NVM Open Huizen Dag

Woningbezichting tipsWilt u meedoen aan de NVM Open Huizen Dag? Dan is Scheers & Roes Makelaars dé partner voor u. Tijdens de Open Huizen Dag van Scheers en Roes en NVM kunt u tussen 11.00 uur en 15.00 uur uw huis zonder afspraak laten bezichtigen. Staat uw huis al een tijd te koop? Of wilt u uw huis te koop gaan zetten? Dan zijn de tips in deze brochure echt iets voor u! Bij het verkopen van uw huis is het belangrijk om uw huis zo ruim, licht en net mogelijk te presenteren! Maar hoe? Scheers & Roes Makelaars geeft u in deze brochure enkele tips.

 

Kopers en verkopers profiteren van de NVM Open Huizen Dag

Een groot aantal huizenbezitters dat hun huis wil verkopen via Scheers & Roes stellen hun woning open voor bezichtiging tijdens de NVM Open Huizen Dag. Dit geldt voor woningbezitters door ons hele werkgebied, en voor huizen van elke prijscategorie. Door meerdere huizen op dezelfde dag te bezoeken bespaart de potentiële koper tijd, en kunnen huizen gemakkelijker vergeleken worden. Als u uw woning in de verkoop heeft staan heeft u als voordeel dat er veel geïnteresseerden langskomen, wat de kans dat uw huis verkocht wordt natuurlijk vergroot. Als u de verkoop van uw woning door Scheers & Roes laat behandelen, kunt u ook profiteren van de NVM Open Huizen Dag!