Unieke kans: Een prachtig te bouwen helft van dubbel midden in het pittoreske kerkdorp Gelselaar! De woning zal worden gebouwd volgens de BENG-norm (gasloos) en zal over het Energielabel A+++ gaan beschikken. Het mooie dorp Gelselaar kenmerkt zich als een prachtig dorp met schitterend buitengebied en leefgemeenschap met een rijk verenigingsleven.

2-onder-1-kapwoning
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 133 m2
Perceeloppervlakte 292 m2
Inhoud 495 m3

De perceeloppervlakte bedraagt 292 m2, met een woonoppervlakte van 133 m2. Koopsom nieuwbouw: € 391.500,- v.o.n. De koopsom is vrij op naam, inbegrepen zijn:
– 2% overdrachtsbelasting
– Notariskosten over de levering van de grond
– Makelaarsbemiddelingskosten verkopende makelaar
– Kadasterkosten
– Eventuele hypotheekakte
– Aansluitkosten riool en realiseren van een oprit
– Kosten aannemer, architect, constructeur en overige adviseurs.
– Eenmalige aansluitkosten van water en elektriciteit.
– Vergunningsleges gemeente Berkelland. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten