Unieke en betaalbare eengezinswoningen voor een compleet gezin! Zwolle is een buurtschap in de gemeente Oost Gelre, in de Nederlandse provincie Gelderland. In de volksmond wordt Zwolle ook wel "Zwolle bi-j Grolle" genoemd om onderscheid te maken met de stad Zwolle.

Tussenwoning
Bouwjaar 2018
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 108 m2
Perceeloppervlakte 167 m2
Inhoud 364 m3

De buurtschap ligt sinds de gemeentelijke herindeling per 01 januari 2015 in de gemeente Oost Gelre. Zij grenst in het oosten aan de gemeente Vreden in Duitsland, in het zuiden aan de buurtschappen Meddo (Winterswijk) en Lievelde (Lichtenvoorde), in het noorden aan de Holterhoek (Eibergen) en Hupsel (idem), in het wensen aan Avest en het schependom van de stad Groenlo. Hier in Zwolle heerst van ouds her een landelijke sfeer. Veel ruimte om te wonen zoals u het wilt. Ongestoord een boek lezen in de tuin, kinderen die gewoon op straat spelen, slapen met de ramen open, een goed gesprek met een boeiende Achterhoeker. Een basisschool om de hoek met alle aandacht voor de persoonlijke kwaliteiten van uw kinderen, alle sportvoorzieningen op slechts 2 km fietsen en alles wat u nodig heeft in Groenlo dat bekend staat als stadje van vertier. Een stadje met veel gezelligheid en bijna wekelijks toeristische en culturele activiteiten. Voldoende werkgelegenheid bij de vele kleine, maar ook grotere bedrijven op de verschillende bedrijventerreinen, de recreatiesector, horeca en dienstverlening. De 4 unieke en betaalbare eengezinswoningen kennen standaard een zeer riante indeling. Dat merkt u op alle verdiepingen. De begane grond biedt een ruime woonkamer met toegang naar de tuin. De keuken bevindt zich aan de straatkant. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers. Verder treft u op deze verdieping een complete badkamer met douche en vrijhangend toilet aan. De grote open zolderruimte op de tweede verdieping kunt u naar wens indelen. In de achtertuin beschikt u over een houten berging en de auto kan geparkeerd worden op de nabij gelegen parkeerplaats. Kavel 3:
Perceeloppervlakte ca. 167 m2. Inhoud woonhuis ca. 364 m3. Gebruiksoppervlakte woonruimte ca. 108 m2. Koopsom € 175.700,– v.o.n. inclusief uitbouw 1,20 m1 achterzijde begane grond.

Vergelijkbare objecten