Plan de Schans - Groenlo

Seniorenwoningen in de Vestingstad

Nabij het centrum van Groenlo wordt de 2de fase met 4 seniorenwoningen gerealiseerd. De SIR-55 woningen. Hier is er momenteel nog 1 te koop van. Het gaat hierbij om grond gebonden woningen met een badkamer en slaapkamer op de begane grond en eventueel met een verdieping. Wijzigingen qua indeling zijn mogelijk. Ook zijn er nog 3 kavels te koop voor vrijstaande woningen met vrij (eigen) ontwerp.

Groenlo maakt deel uit van de gemeente Oost Gelre. De stad ligt in de Achterhoek, op zo’n 10 kilometer van de Duitse grens. Omdat Groenlo een kleine plaats is, zijn voorzieningen als scholen en winkels lopend of met de fiets bereikbaar. Bovendien rijd je via de N18 en A18 makkelijk naar steden als Doetinchem, Arnhem en Enschede.

Kavel Meer informatie
Plan de Schans, kavels te koop, Groenlo, Scheers en Roes Situatie Plan de Schans
Vestingstad Groenlo
Voordelen nieuwbouw
Nieuwbouw woning kopen
Kavel
Vrij van aannemer / architect
Perceelopp 783m²
 
Geniet van Stad Groenlo

SIR-55 is een consumentenorganisatie en zet zich actief in om samen met u de woonwensen van medioren en senioren te realiseren. Centraal staat de vraag: Hoe wilt ú wonen? Samen met SIR-55 realiseren wij uw wensen.

Foto's      
Plan de Schans - Nieuwbouw in Groenlo Nieuwbouw senioren woningen - Plan de schans - groenlo Plan de Schans - senioren woning - Nieuwbouw, Groenlo De Schans, nieuwbouw, Groenlo, scheers en roes