Midden in het centrum van Neede aan het Vlearmoesplein gelegen treft u dit prachtige karakteristieke pand met appartement aan! Het pand, Studio 16, was in gebruik als restaurant en kan omgebouwd worden tot royaal appartement met tuin én schuur. Het pand is volledig gerenoveerd in 2020 en kan met enkele aanpassingen eenvoudig tot appartement worden gerealiseerd.

Appartement
Bouwjaar 1924
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 235 m2
Inhoud 700 m3
Energielabel Energielabel C

Het appartement (huidige horecagelegenheid) bevindt zich op de gehele begane grond. (Op de verdieping bevindt zich een zelfstandig appartement en kantoorruimte. Het appartement en de kantoorruimte zijn momenteel verhuurd en zijn niet bij de koop inbegrepen). Het bouwjaar van het pand is 1924 en volledig gerenoveerd in 2020. Hierbij zijn onder andere de kozijnen vervangen, geïsoleerd, nieuwe wanden geplaatst, technische installaties, etc. De oppervlakte van het appartement bedraagt 235 m2. De indeling is als volgt:

De bestaande indeling is weergegeven in Funda in Business of onze website. Mogelijke indeling als appartement:
Entree, royale woonkamer met veel lichtinval. Open keuken met inbouwkeuken voorzien van apparatuur. Middels openslaande deuren is de achtertuin te bereiken. Slaapkamer/werkkamer. Garderobe met toilet. Royale slaapkamer met een fijn uitzicht over de achtertuin welke middels openslaande tuindeuren te bereiken is. Tevens is er de mogelijkheid voor het creëren van een inloopkast. Luxe badkamer met toilet, inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Praktische bijkeuken met zijingang en ook vanuit de bijkeuken in de achtertuin te bereiken. Zie ook de bijgevoegde plattegrond voor de mogelijke indeling. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een CV-ketel (bouwjaar 2020).
– De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.
– Geluidinstallatie.
– Alarminstallatie.
– Airco/verwarmingssysteem.
– Verse luchtinstallatie.
– De voorzijde is voorzien van een zonnescherm.
– Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
– Aan de achterzijde bevindt zich een geheel omsloten en aangelegde tuin met veel privacy. De tuin is voorzien van een fraaie terrasoverkapping, sierbestrating en borders.
– Royale schuur aanwezig. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten