VRIJSTAAND 'PAARDENOBJECT' (LABEL B) GELEGEN OP SCHITTERENDE LOCATIE! Gelegen op een unieke historische locatie, vrij gelegen, met woningen in de nabije omgeving, onder architectuur aangelegde tuin en weids uitzicht. Deze exclusieve halfvrijstaande woonboerderij brengt het allemaal samen.

Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1997
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 419 m2
Perceeloppervlakte 10350 m2
Inhoud 1517 m3
Energielabel Energielabel B

Daarnaast zijn er 6 paardenstallen met weidegang en rijbak aanwezig. Kortom een uniek bezit voor de paardenliefhebber! De perceelgrootte is 4.549 m², het weiland is 5.801 m², totale grootte is 10.350 m². Indien gewenst kan het met minder grond worden gekocht. Deze woning is gebouwd in 1857 en in 1997 geheel herbouwd, heeft een inhoud van ca. 1517 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 419 m². De overige inpandige ruimte is ca. 5 m², de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 8 m² en de externe bergruimte is ca. 260 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Overdekte ruime entree, meterkast, twee trapopgangen, toilet met fontein. Royale woonkeuken met gaskachel en inbouwkeuken voorzien van combi-oven, koelkast, vaatwasser en een kookeiland met vijfpits kookplaat en afzuigkap. Praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger. Sfeervolle woonkamer met veel leefruimte, lichtinval en voorzien van een prachtige schouw met haard. Op de begane grond is een ruime vierde slaapkamer gesitueerd met authentieke gebinten met toegang tot een inloopkast en badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel en designradiator.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, berging met CV opstelling. Tweede badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder. Het bijgebouw is voorzien van 6 paardenstallen met wasplaats, zadelkamer, bergruimte en royale zolder. De stal leent zich er heel goed voor om een B&B of mantelzorgwoning (mits vergund) te realiseren. De kenmerken van de woning zijn:
– Energielabel B.
– Centraal verwarmd middels een HR-107 cv-ketel (bouwjaar 2017).
– Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie.
– Hardhouten kozijnen, voorzien van isolerende beglazing.
– In 2022 is het complete buitenschilderwerk uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
– De natuurstenen vloer is voorzien van vloerverwarming.
– Slaapkamer en badkamer op de begane grond, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en er is voldoende ruimte in de woning om uit te breiden naar 8 slaapkamers
– 3 toiletten gesitueerd in de woning.
– Glasvezel internet aanwezig.
– Er is voldoende gelegenheid voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.
– Onder architectuur aangelegde tuin met diverse terrassen, een gazon en diverse borders.
– De naastgelegen woning is nog een origineel gedeelte van de Koninklijke stallen van Napoleon. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten