Gasloos wonen in het prachtige dorp Rietmolen met de rug tegen de Buurserbeek. Eén 2-onder-1-kap starterswoning in het blok van 4 is nog te koop. EEN UNIEKE KANS!

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 2023
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 96 m2
Inhoud 465 m3

Kavel 14 is nog beschikbaar. In het hart van Rietmolen ontwikkelt Kormelink-Spikker Ontwikkeling B.V. 4 fraaie half vrijstaande woningen. De woningen worden opgeleverd conform de nieuwste eisen op het gebied van isolatie en standaard voorzien van 6 zonnepanelen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van degelijke, onderhoudsarme materialen zoals kunststof buitenkozijnen, keramische dakpannen, zinken goten, etc. De buitengevels worden uitgevoerd in metselwerk in de kleuren antraciet en wit, gecombineerd met een gevelbetimmering met Douglas planken. Verwarming zal plaatsvinden middels een luchtwarmtepomp met als hoofdverwarming vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. De woningen worden gesitueerd aan een rustig hofje zonder doorgaand verkeer en met openbare parkeerplaatsen voor de deur. Rietmolen is een levendige kern waar het goed wonen en werken is voor jong en oud. Dit blijkt onder andere uit het verenigingsleven en diverse maatschappelijke evenementen met als middelpunt de Dorpsaccommodatie Rietmolen (DAR). Grotere kernen met winkelvoorzieningen zoals Neede, Haaksbergen en Eibergen liggen op 5-10 autominuten. Via de rijksweg N18 ligt Rietmolen op circa een kwartier rijden van de steden Enschede en Hengelo. Daarmee is het rustig wonen in een gemoedelijk dorp uitstekend te combineren met bijvoorbeeld het werken in de stad. De perceelgrootte bedraagt circa 112 m2. INDELING:
Begane grond:
Entree/Hal met trapopgang en toegang naar toilet en meterkast. Woonkamer met open keuken. Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, berging en separate techniekruimte. KOOPSOM € 332.500,– vrij op naam. De hieronder genoemde kosten zijn in de prijs begrepen:
* Grondkosten en aanneemsom.
* Notariskosten voor de overdracht van de grond.
* Sanitair en tegelwerk (stelpost zie technische omschrijving).
* De wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
* De tekenkosten, berekenkosten, leges (kosten vergunning).
* Aansluitkosten water, elektra, riolering.
* Kosten sonderingen en onderzoeken bodemkwaliteit. De hieronder genoemde kosten zijn niet in de prijs begrepen:
* De kosten voor eventueel meerwerk.
* Kosten voor een keuken.
* Abonnee-/ aansluitkosten media-aansluiting.
* Renteverlies tijdens de bouw.
* Alle kosten met betrekking tot het afsluiten van de hypotheek.
* Bouwrente over de vervallen termijnen.

Vergelijkbare objecten