Lekker vrij, tegen een gemeenteplantsoen aan gelegen hoekwoning met royale uitbouw aan de achterzijde van de woning, stenen berging en houten schuur. De perceelgrootte bedraagt ca. 282 m2. Deze woning is gebouwd in 1954, heeft een inhoud van ca. 389 m3, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 103 m2 en de externe bergruimte bedraagt ca. 6 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1954
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 103 m2
Perceeloppervlakte 282 m2
Inhoud 389 m3
Energielabel Energielabel C

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal, toilet met wandcloset, ruime, aan de achterzijde uitgebouwde woonkamer, kelderkast, keuken met inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken te bereiken bijkeuken voorzien van wasmachine aansluiting.

1e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop, drie slaapkamers waarvan twee voorzien van een vaste kast, douche met wastafel en planchet.

2e Verdieping:
Via luik te bereiken vliering (niet bevloerd). De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Intergas cv installatie (bouwjaar 2017).
– Energielabel C.
– De woning beschikt over houten kozijnen, deels voorzien van dubbel glas.
– Voorzien van dak- en gevelisolatie.
– Onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy, stenen berging en een houten schuur.
– Het huis is vrij gelegen naast een gemeenteplantsoen. Dit geeft vanuit de woonkamer een grote mate van vrijheid. Woonwijk De Berg is zo’n 10 jaar geleden ingrijpend gemoderniseerd. Dit heeft gezorgd voor een ruim opgezette wijk met veel parkeergelegenheid, openbaar groen, leuke speeltuintjes, etc. Al met al een heerlijke plek om te wonen.
– Het centrum van Neede met diverse voorzieningen bevindt zich op een paar minuten fietsen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten