In een vriendelijke woonomgeving aan een klein pleintje gelegen leuke twee onder één kapwoning met ruime oprit, garage en terrasoverkapping. Het huis beschikt over 4 slaapkamers en is heerlijk licht van binnen door de aanwezigheid van grote raampartijen. De totale perceeloppervlakte bedraagt 307 m².

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1964
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 83 m2
Perceeloppervlakte 307 m2
Inhoud 336 m3
Energielabel Energielabel G

Deze 2-onder-1-kapwoning is gebouwd in 1964, heeft een inhoud van ca. 336 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 83 m². De externe bergruimte bedraagt ca. 18 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree, kelderkast, gemoderniseerd toilet met wandcloset. Heerlijk lichte woonkamer met grote raampartijen en zicht op de voor- en achtertuin, open keuken voorzien van inbouwkeuken met gaskookplaat, afzuigkap en oven.

1e verdieping:
Overloop, vier slaapkamers waarvan twee voorzien van een vaste kast en één voorzien van een separate ruimte met een aansluiting voor de wasmachine. Douche met een wastafel.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken van de woning zijn:
– Energielabel G.
– Verwarmd middels een Nefit HR combi-ketel (2015).
– De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– Aan de voorzijde van de woning beschikt de woonkamer over een screen.
– De begane grond en eerste verdieping beschikken over een laminaatvloer.
– Glasvezelaansluiting aanwezig.
– Door het royale perceel van maar liefst 307 m2 wordt er een gevoel van heerlijk vrij wonen ervaren.
– Ruime oprit met garage, parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.
– De achtertuin is geheel omsloten tuin met veel privacy en is voorzien van sierbestrating, een gazon, twee fraaie palmbomen en een terrasoverkapping.
– In de nabije omgeving is een klein speeltuintje gelegen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten