Gelijkvloers wonen midden in het dorp in een fijne woonomgeving met veel openbaar groen. Dat is wat deze bungalow te bieden heeft! Het huis beschikt over drie slaapkamers, een garage én royale oprit met carport.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 108 m2
Perceeloppervlakte 645 m2
Inhoud 476 m3
Energielabel Energielabel G

Diverse voorzieningen bevinden zich op loopafstand van de woning. De perceelgrootte bedraagt ca. 645 m². De woning is gebouwd in 1962, heeft een inhoud van ca. 476 m³, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 108 m². De overige inpandige ruimte bedraagt ca. 18 m² en de gebouwgebonden buitenruimte ca. 30 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree, woonkamer met veel lichtinval en aan de voor- én achterzijde voorzien van een schuifpui. Dichte keuken met inbouwkeuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Aan de achterzijde gesitueerde ruime slaapkamer met schuifpui, de naastgelegen badkamer beschikt over een ligbad, douche en wastafel met badmeubel. Toilet met wandcloset en fonteintje. Garage met dubbele deuren en toegang tot de tweede en derde, later aangebouwde slaapkamer/werkruimte waarvan één kamer met schuifpui en de voorste slaapkamer/werkkamer beschikt over een eigen entree. Buiten treft u rondom de woning een tuin aan voorzien van een royaal gazon en meerdere borders. Rondom de woning kunt u met veel privacy genieten van meerdere terrassen waarvan het terras aan de voorzijde is voorzien van een zonnescherm. Tevens beschikt de tuin over een grondwaterpuls van waaruit mooi grondwater is op te pompen. Kenmerken van de woning:
– Energielabel G.
– De woning wordt verwarmd middels een Nefit CV-ketel (bouwjaar 2007).
– De woonkamer beschikt over een airco.
– Het terras aan de voorzijde beschikt over een zonnescherm, tevens is er een zonnescherm bij het zijraam aanwezig.
– Gedeeltelijk voorzien van muurisolatie en geheel voorzien van dakisolatie. Daarnaast is de woning grotendeels voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van garage en voordeur).
– Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen en gedeeltelijk voorzien van aluminium kozijnen.
– De tuin is voorzien van een sproeisysteem en grondwaterpomp.
– Rondom de woning bevindt zich een royale tuin voorzien van meerdere terrassen, gazon en borders. De achtertuin is is geheel omsloten en biedt veel privacy.
– De oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s, tevens is er een carport aanwezig. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten