Let op! Bij deze woning is een toewijzingsvolgorde van ProWonen van toepassing! Starters opgelet!

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1960
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 75 m2
Perceeloppervlakte 219 m2
Inhoud 311 m3
Energielabel Energielabel E

Dicht bij vele voorzieningen in het centrum van Eibergen gelegen 2-onder-1-kapwoning met drie slaapkamers en een stenen berging. De woning beschikt daarnaast over een royale tuin. De perceeloppervlakte bedraagt 219 m². Deze 2-onder-1-kapwoning is gebouwd in 1960, heeft een inhoud van ca. 311 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 75 m². De overige inpandige ruimte bedraagt ca. 13² en de externe bergruimte bedraagt ca. 5 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang. L-vormige woonkamer met veel lichtinval, halfopen keuken met toegang tot de kelder. Vanuit de keuken is er toegang tot de tweede hal aan de achterzijde van de woning, toilet met fonteintje.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast, drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast, badkamer met een wastafel en wasmachine aansluiting.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolder. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een ATAG combiketel (bouwjaar 2019).
– De woning beschikt over een Energielabel E.
– De gevels zijn na-geïsoleerd.
– De woning is grotendeels voorzien van een laminaatvloer.
– Geheel omsloten tuin met veel privacy en achterom bereikbaar.
– Gelegen aan een rustige straat met diverse voorzieningen binnen handbereik.
– Van het huis is een bouwtechnisch rapport opgesteld. Dit is in te zien via de woningwebsite. Gedurende een afgesproken periode hanteren we straks deze volgorde:
Toewijzingsvolgorde:
1. herstructureringskandidaten van ProWonen
2. huurders van ProWonen op basis van woonduur
3. overige kandidaten op basis van loting

Heeft u belangstelling? Wij vragen u een reactie te plaatsen tot 27 juli a.s., 12.00 uur a.s. Dat kan via de site van Thuis in de Achterhoek of via Scheers & Roes Makelaars. U ontvangt na 27 juli a.s. een reactie. ProWonen is een woningcorporatie en verkoopt derhalve uitsluitend woningen aan natuurlijke personen voor eigen bewoning. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten