Aan de rand van Neede staat deze statige middenwoning. Het huis maakt deel uit van een blok van vier. In 1937 gebouwd als marechausseekazerne.

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 1937
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 135 m2
Perceeloppervlakte 827 m2
Inhoud 543 m3
Energielabel Energielabel D

Sfeer en ruimte gaan hand in hand in dit prachtige huis met schitterende details. De woning beschikt over een garage met separate berging en een perceel grond van maar liefst 827 m², uniek! De perceelgrootte bedraagt 827 m². De woning is gebouwd in 1937, heeft een inhoud van ca. 543 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 135 m². De overige inpandige ruimte bedraagt ca. 20 m² en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt ca. 2 m². De externe bergruimte bedraagt ca. 24 m². De indeling is als volgt:

Kelder:
Vanuit de hal te bereiken praktische kelder. Begane grond:
Statige entree/hal met op de muren fraai aangebrachte betonemaille, trapopgang, toilet met fonteintje. Sfeervolle woonkamer met in de voorkamer een erker en marmeren schouw. Dichte keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, en koel-vriescombinatie.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers waarvan één met erker en twee voorzien van vaste kasten met paneeldeuren. Badkamer met douchecabine, wastafel en een aansluiting voor de wasmachine en wasdroger.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken royale overloop, een berging en een vierde royale slaapkamer. Door de hoge kap ervaar je veel ruimte op de tweede verdieping. De kenmerken van de woning zijn:
– Energielabel D.
– Centraal verwarmd middels een Remeha Avanta 35C CV-ketel (bouwjaar 2012).
– Voorzien van een glasvezel aansluiting.
– Het huis is rijk gedetailleerd zoals fraai metselwerk (klezoor verband), mooie overstekken, de toepassing van betonemaille in de hal, paneeldeuren, een statige trapopgang, etc.
– De woning beschikt over muurisolatie en gedeeltelijk isolerende beglazing.
– De woonkamer en slaapkamer zijn aan de straatzijde voorzien van een Brink ventilatiekast.
– Aan de achterzijde voorzien van 2 zonneschermen.
– Buitenschilderwerk in 2019 uitgevoerd.
– De garage en berging zijn achterom bereikbaar en direct naast elkaar gelegen.
– Het huis is aan de voorzijde voorzien van een diepe tuin. De tuin aan de achterzijde is gelegen op het zuiden en wordt doorsneden door een toegangsweg voor de buren met louter bestemmingsverkeer. Dit levert een tuin op die verdeeld is in twee delen. Een deel direct tegen de woning met een fijn terras. Het andere deel is ideaal geschikt voor de liefhebber van tuinieren en eventueel de hobby voor het houden van een moestuin. De tuin is voorzien van een gazon, borders, diverse fruitbomen en een walnotenboom. De tuin is tevens geschikt voor het aanleggen van parkeergelegenheid of het bouwen van een schuur.
– Het huis is gelegen aan een doorgaande weg aan de rand van de bebouwde kom met veel vrijheid aan de achterzijde. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten